همه چیز درباره حالت تعمیر وردپرس

همه چیز درباره حالت تعمیر وردپرس

حالت تعمیر وردپرس صفحه‌ای است که به صورت خودکار هنگامی که در حال آپدیت افزونه یا پوسته یا خود وردپرس روی وبسایت هستید نمایش داده می‌شود.

گاهی اوقات وبسایت شما در این چرخه حالت تعمیر وردپرس گیر می‌کند که در این حالت بایستی به صورت دستی این مشکل را رفع کنید.

مساله دوم در خصوص حالت تعمیر وردپرس، مربوط به صفحه آن می‌شود که بدون استایل و تقریبا زشت است و تنها پیام briefly unavailable for scheduled maintenance. check back in a minute روی صفحات وبسایت نمایش داده می‌شود.

حالت تعمیر وردپرس چیست؟

حالت تعمیر وردپرس یک قابلیت پیش‌فرض و خوب روی وردپرس است که از نسخه ۳ وردپرس به آن اضافه شد. هر زمانیکه اقدام به آپدیت افزونه، پوسته یا به روزرسانی وردپرس کنید این پیام تا زمانیکه عملیات آپدیت به پایان برسد روی وبسایت شما به کاربران نمایش داده می‌شود.

طی عملیات آپدیت، برخی از امکانات روی پیشخوان مدیریت وردپرس وبسایت شما غیرفعال می‌شود. وردپرس از تابع wp_maintenance برای ایجاد یک فایل موقت با نام maintanance. روی وبسایت شما استفاده می‌کند که شامل پیام briefly unavailable for scheduled maintenance. check back in a minute. است. پس از اینکه عملیات آپدیت به اتمام رسید، این فایل به صورت خودکار حذف می‌شود و وبسایت به صورت کامل در دسترس برای استفاده می‌شود.

به صورت پیش‌فرض زمانیکه حالت تعمیر در وردپرس فعال شود، کد خطای ۵۰۳ بازگردانده خواهد شد. این خطا به گوگل می‌گویند که شما در حال کار بر روی صفحه‌ای هستید یا یک مشکل موقت وجود دارد و دوباره بعدا به وبسایت سر بزند. این پاسخ هدر برای رعایت سئو در وبسایت است تا به رتبه وبسایت شما در نتایج جستجو لطمه نزند.

وبسایت شما در حالت تعمیر وردپرس گیر افتاده است؟

یکی از مشکلات معمول که کاربران با آن مواجه می‌شوند گیر افتادن در حالت تعمیر وردپرس است. در حالت نه کاربر عادی و نه و کاربر با دسترسی مدیریت به محتوای وبسایت دسترسی نخواهد داشت. حتا ممکن است که در این شرایط امکان ورود به پیشخوان مدیریت وبسایت خود را نیز نداشته باشید.

دلایل گیر افتادن در حالت تعمیر وردپرس

معمولا زمانی این اتفاق می‌افتد که تداخلی به وجود آمده باشد. در این شرایط ممکن است که وردپرس گمان کند که هنوز عملیاتی در حال اجرا هستند و آپدیتی در جریان است که بایستی تکمیل شود از این رو فایل maintenance. باقیمانده و هرگز حذف نخواهد شد.

یکی از اصلی‌ترین دلایل گیر افتادن در حالت تعمیر وردپرس این است که زمانیکه در صفحه آپدیت قرار دارید اقدام به رفرش صفحه کنید یا صفحه را ببندید در حالیکه هنوز عملیات به روزرسانی به پایان نرسیده باشد.

رفع خطای Error Establishing a Database Connection

برای به وجود نیامدن چنین مشکلی، حتما تا پایان عملیات آپدیت صفحه را باز نگه دارید و اقدام به بستن یا رفرش صفحه نکنید.

یکی از دلایل دیگر برای گیر افتادندر حالت تعمیر وردپرس، آپدیت همزمان چندین افزونه به صورت همزمان است. به صورت پیش‌فرض، وردپرس عملیات آپدیت را در یک صف قرار می‌دهد اما اگر تاخیری در حد میلی ثانیه در ارتباط اینترنتی شما رخ دهد، این اتفاق باعث یک تداخل ناگهانی شده و شما را در حالت تعمیر وردپرس گیر خواهد انداخت.

رفع مشکل گیر افتادن در حالت تعمیر وردپرس

در صورتیکه در حالت تعمیر وردپرس گیر افتاده باشید، خوشبختانه راه حل ساده‌ای برای بازگردانی وبسایت به حالت معمول وجود دارد. برای رفع مشکل به صورت خیلی ساده بایستی فایل maintenace. را از مسیر ریشه وبسایت خود حذف کنید.

برای حذف فایل وارد پنل هاست وبسایت خود شوید و از طریق برنامه «مدیر فایل» به مسیر ریشه وبسایت خود بروید و فایل maintenance. را حذف کنید تا مساله روی وبسایت شما برطرف شود.

بهینه‌سازی نمایش حالت تعمیر وردپرس

روش‌های مختلفی برای بهبود حالت تعمیر وردپرس روی وبسایت شما وجود دارد.

می‌توانید به صورت دستی اقدام به تغییر وضعیت نمایش حالت تعمیر وردپرس کنید. صفحه پیش‌فرض حالت تعمیر قابل ویرایش نیست و به صورت خودکار ایجاد می‌شود. بنابراین می‌توانید استایل‌هایی به این فایل بدهید تا ارتباط بیشتری به فضای وبسایت شما داشته باشد. همچنین می‌توانید یک صفحه سفارشی برای حالت تعمیر وردپرس ایجاد کنید.

تمام کاری که بایستی انجام دهید ساخت یک فایل با نام maintenance.php است و آن را در مسیر پوشه wp-content وردپرس خود قرار دهید. سپس می‌توانید استایل مدنظر خود را به آن اعمال کنید یا اینکه یک صفحه کامل و از ابتدا برای حالت تعمیر وردپرس روی وبسایت خود ایجاد کنید.

با ایجاد این فایل اختصاصی، زمانیکه اقدام به آپدیت افزونه، پوسته یا خود وردپرس می‌کنید، به نمایش پیام پیش فرض briefly unavailable for scheduled maintenance. check back in a minute. از فایل جدید طراحی شده برای نمایش حالت تعمیر به کاربران استفاده می‌کند.

برای استفاده از این حالت نیازی به انجام کار بیشتری نیست چون وجود یا عدم وجود این فایل در مسیر wp-content توسط هسته وردپرس به صورت پیش‌فرض بررسی می‌شود.

if ( file_exists( WP_CONTENT_DIR . '/maintenance.php' ) ) {
 require_once( WP_CONTENT_DIR . '/maintenance.php' );
die();
}

راه‌حل دیگر استفاده از افزونه‌های وردپرس برای سفارشی‌سازی صفحه حالت تعمیر وردپرس است. برای اینکار افزونه‌های متعددی وجود دارد از جمله: Coming Soon یا WP Maintenance Mode.

۵ / ۵. ۱

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *