رفع خطای WordPress Missing MySQL Extension
خطای WordPress Missing MySQL Extension به صورت معمول بدین معناست که مشکلی در کد وبسایت شما وجود دارد و مشکلی باعث عدم ارتباط وبسایت با پایگاهداده MySQL شده است.
علت بروز خطای WordPress Missing MySQL Extension چیست؟
این پیام خطا که به صورت کامل Your PHP installation appears to be missing the MySQL extension نمایش داده میشود زمانی ایجاد خواهد شد که PHP روی سرور وبسایت شما از بسط یا اکستنشن لازم برای ارتباط وردپرس شما با پایگاهداده MySQL استفاده نمیکند.
خطای WordPress Missing MySQL Extension به دو دلیل رخ میدهد:
1. از نسخه قدیمی وردپرس در کنار PHP جدید استفاده میکنید.
اگر از نسخه خیلی قدیمی وردپرس با نسخه جدید PHP استفاده کنید ممکن است با این پیام خطا مواجه شوید چرا که PHP 7.0 دیگر از اکستنشن MySQL استفاده نمیکند. یعنی اینکه PHP 7 و بالاتر از اکستنشن مدنظر وردپرس قدیمی دیگر استفاده نمیکنند.
نسخههای جدید وردپرس از دستورات جدید و جایگزین برای عدم بروز مشکل و سازگاری با نسخههای جدید PHP در خود استفاده میکنند. بهرحال نسخههای قدیمی (قدیمیتر از 3.9) باعث بروز این خطا خواهند شد.
2. از PHP 5.6 یا قدیمیتر استفاده میکنید.
احتمال دیگر برای بروز این خطا استفاده از PHP 5.6 است که اکستنشن مربوطه وجود ندارد یا به صورت درست پیکربندی نشده است.
رفع خطای WordPress Missing MySQL Extension
در این مرحله پس از شناخت دلایل بروز این خطا میتوانید از راهنمایی که در ادامه ارایه خواهد شد برای حل مساله استفاده کنید.
1. بررسی نسخه PHP که برای وبسایت استفاده میکنید
اولین گام برای بررسی مساله و حل آن بررسی نسخه PHP مورد استفاده برای وبسایت است. برای اینکار میتوانید به پنل هاست خود مراجعه کنید و از طریق ابزارهایی که بر روی پنل هاست در نظر گرفته شده است برای بررسی نسخه PHP وبسایت خود استفاده کنید.
همچنین میتوانید به مسیر ریشه هاست خود بر روی کنترل پنل هاست مراجعه کنید و فایل PHP جدیدی با نام phpinfo.php ایجاد کنید و محتوای آن را به صورت زیر تنظیم کرده و صفحه را ذخیره کنید:
<?php phpinfo(); ?>
سپس به نشانی صفحه ذخیره شده خود بر روی مرورگر بروید و نسخه PHP وبسایت خود را مشاهده کنید: https://example.com/phpinfo.php
در صفحهای که مشاهده میکنید اطلاعات بسیاری در خصوص پیکربندی PHP بر روی سرور وبسایت شما وجود دارد. به انتهای صفحه و بخش Core مراجعه کنید و به دنبال آیتم PHP Version باشد. رقم روبروی این آیتم نسخه PHP وبسایت شما را نشان میدهد.
همیشه سعی کنید که از جدیدترین نسخه PHP برای وبسایت خود استفاده کنید. در صورتیکه نسخه پایینتر از 7 بر روی وبسایت شما تنظیم شده است اقدام به تغییر نسخه PHP برای وبسایت خود کنید یا از پشتیبان هاست خود بخواهید اینکار را برای شما انجام دهد.
2. بهروزرسانی نرمافزار وردپرس
اگر سرور وبسایت شما از نسخه PHP 7 و بالاتر برای وبسایت شما استفاده میکند احتمالا به دلیل نسخه قدیمی وردپرس با خطای WordPress Missing MySQL Extension مواجه شدهاید. در صورتیکه از نسخه 3.9 و پایینتر برای وردپرس خود استفاده میکنید، بایستی حتما از جدیدترین نسخه وردپرس استفاده کنید.
پیش از ارتقا نسخه وردپرس حتما از وردپرس خود بکآپ تهیه کنید.
3. بررسی نصب بودن اکستنشن MySQL
اگر سرور وبسایت شما هنوز از PHP 5.6 یا پایینتر استفاده میکند احتمالا اکستنش ضروری نصب نیست و همین مساله باعث بروز خطای WordPress Missing MySQL Extension شده است.
برای بررسی این مساله، فایل phpinfo.php را باز کنید و به دنبال عبارت mysql یا mysqli باشید. در صورتیکه اکستنشن MySQL نصب باشد میبایست نسخه آن را نیز در این بخش مشاهده کنید.
در صورتیکه این اطلاعات را نمییابید بدین معناست که این اکستنشن MySQL بر روی وب سرور نصب نیست و بایستی در این خصوص با پشتیبان هاست خود برای نصب آن و رفع خطای WordPress Missing MySQL Extension در ارتباط باشید.
در حال حاضر توصیه میشود از نسخه PHP 7.4 به پایین برای وبسایت خود استفاده نکنید چرا که دیگر برای نسخههای پایینتر بهروزرسانی امنیتی ارایه نمیشود و به خوبی و سرعت نسخههای جدیدتر نیستند.
0 / 5. 0
دیدگاهتان را بنویسید