روش حل مشکل فراموشی نام کاربری وردپرس

روش حل مشکل فراموشی نام کاربری وردپرس

فراموشی نام کاربری وردپرس یکی از معمول‌ترین مشکلاتی است که کاربران وردپرس معمولا با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. برای مدیریت محتوای وردپرس بایستی حتما به وبسایت وارد شوید از این رو به خاطر سپردن نام کاربری و کلمه عبور جزیی ضروری در این رویه محسوب می‌شود.

در این راهنمای کامل، در خصوص روش بازیابی نام کاربری هنگام فراموشی نام کاربری وردپرس به طور کامل توضیح خواهیم داد.

آماده‌سازی پیش از شروع راه‌حل فراموشی نام کاربری وردپرس

پیش از اینکه بخواهیم نام کاربری خود را بازیابی کنیم بایستی آرامش خودمان حفظ کرده و طبق برنامه عمل کنیم. در اولین گام بهتر است که اطلاعات مربوط به حساب کاربری خودمان مانند نشانی ایمیل را داشته باشیم و جزییات بیشتری در خصوص نام کاربری جمع‌آوری کنیم.

روش‌های بازیابی نام کاربری وردپرس

روش اول: بررسی صندوق ایمیل

اولین مرحله بعد از فراموشی نام کاربری وردپرس، بررسی صندوق ورودی ایمیل حساب کاربری است که نام کاربری آن را فراموش کرده‌ایم. معمولا وردپرس اطلاعات لاگین از جمله نام کاربری را اولین بار هنگام ساخت وبسایت به نشانی ایمیل معرفی شده توسط شما ارسال خواهد کرد.

روش دوم: بررسی قابلیت پرکردن خودکار مرورگر Autofill

اگر پیشتر در وردپرس خود وارد شده‌اید، مرورگر دستگاه شما اطلاعات ورود شامل نام کاربری و کلمه عبور شما را در تنظیمات مرورگر ذخیره خواهد کرد. تنظیمات Autofill مرورگر خود را با دقت بررسی کنید و به دنبال نام کاربری وردپرس وبسایت خود باشید.

گواهینامه SSL چگونه کار می‌کند و چرا اهمیت دارد؟

روش سوم: بررسی پایگاه داده از طریق phpMyAdmin

اگر دسترسی کامل به cPanel هاست خود دارید بهترین راه‌حل برای فراموشی نام کاربری وردپرس، بررسی پایگاه‌داده وردپرس با استفاده از phpMyAdmin است. phpMyAdmin یک برنامه تحت وب است که به شما اجازه مدیریت پایگاه‌داده‌های روی هاست شما و به صورت مشخص وردپرس را می‌دهد.

دستیابی به کنترل پنل هاست

اولین مرحله از راه‌حل فراموشی نام کاربری وردپرس، ورود به کنترل پنل هاست است. این پنل معمولا توسط ارایه‌دهنده هاست شما در اختیارتان قرار می‌گیرد که از طریق آن می‌توانید بخش‌های مختلف وبسایت خود از جمله پایگاه‌داده را بررسی کنید.

ورود به برنامه phpMyAdmin

وقتیکه وارد کنترل پنل هاست خود شدید بر روی آیکن phpMyAdmin کلیک کنید و وارد این ابزار مدیریت پایگاه‌داده شوید. این ابزار معمولا در تمامی پنل‌های هاست از جمله cPanel، دایرکت ادمین و پلسک در نظر گرفته شده است.

انتخاب پایگاه داده وردپرس

مرحله بعد از مسیر حل مشکل فراموشی نام کاربری وردپرس، این است که از طریق phpMyAdmin و از میان لیستی از پایگاه‌داده‌های در دسترس، نام پایگاه‌داده وبسایت خود را از پنل سمت چپ انتخاب کنید. معمولا نام پایگاه‌داده وردپرس با wp_ آغاز می‌شود.

باز کردن جدول wp_users

در پایگاه داده وردپرس وبسایت خود به دنبال نام جدول wp_users باشید. این جدول شامل اطلاعاتی درباره کاربران ثبت‌نامی در وردپرس شماست که شامل نام کاربری، کلمه عبور (به صورت هش شده)، نشانی ایمیل و دیگر اطلاعات مرتبط می‌باشد.

یافتن نام کاربری

وقتیکه جدول wp_users را باز کردید لیستی از کاربران ثبت‌نامی در وبسایت خود را خواهید دید. به دنبال سطرهایی باشید که مربوط به اطلاعات کاربری شماست. نام کاربری در ستون user_login از جدول wp_users دیده می‌شود. زمانیکه نام کاربری خود را یافتید آن را جایی یادداشت کنید و جهت ورود به صفحه پیشخوان مدیریت وردپرس خود از آن استفاده کنید.

رعایت نکات مهم در مسیر حل فراموشی نام کاربری وردپرس

زمانیکه در حال بازیابی نام کاربری هستید بسیار مهم است که اولویت‌های امنیتی را رعایت کنید و به موارد زیر توجه کافی داشته باشید:

  • اطلاعات ورود به پیشخوان مدیریت وبسایت خود را با دقت حفظ و نگهداری کنید و از کلمات قدرتمند برای نام کاربری و کلمه عبور استفاده کنید.
  • تا حد امکان از نرم‌افزارهای مدیریت کلمه عبور که به صورت ادآن بر روی مرورگر نیز نصب می‌شوند برای سازماندهی ایمن کلمات عبور و نام‌‌های کاربری خود استفاده کنید.
  • به صورت منظم اطلاعات ورود به وبسایت را به‌روزرسانی کنید و تغییر دهید تا از این طریق مطمعن شوید که همیشه این اطلاعات ایمن هستند.

پیشگیری از فراموشی نام کاربری وردپرس

برای پیشگیری از فراموشی نام کاربری وردپرس وبسایت خود در آینده، از نکات زیر به دقت پیروی کنید:

  • از یک برنامه متمرکز مدیریت کلمه عبور یا یک سند مطمعن برای نگهداری از تمامی اطلاعات ورود استفاده کنید. افزونه LastPass یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های تحت مرورگر برای این کار است.
  • از لایه‌های امنیتی برای محافظت از صفحات ورود وبسایت خود استفاده کنید. این لایه‌های امنیتی می‌توانند پرسش‌های امنیتی، لاگین دو مرحله‌ای و … باشند.

۵ / ۵. ۱

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *