آپدیت قالب وردپرس بدون از دست رفتن تغییرات

آپدیت قالب وردپرس بدون از دست رفتن تغییرات

قالب وردپرس نقشی اساسی در نمایش محتوای ایجاد شده روی وبسایت به کاربران دارد. همانطور که به صورت مداوم، وردپرس به‌روزرسانی می‌شود برای قالب وردپرس فعال روی وبسایت شما و افزونه‌های وردپرس نیز به‌روزرسانی‌های جدید شامل ویژگی‌های جدید و مشکلات رفع شده ارایه می‌شود.

به مرور زمان ما نیاز به امکانات و تغییرات جزیی روی قالب داریم که برای این کار بایستی قالب وردپرس فعال روی وبسایت خود را تغییراتی دهیم. از این رو، آپدیت قالب وردپرس بدون از دست رفتن تغییرات اهمیت بسیار زیادی پیدا می‌کند. در این آموزش به این پرسش پاسخ خواهیم داد که آپدیت قالب وردپرس بدون از دست رفتن تغییرات به چه صورت است؟

چرا بایستی قالب وردپرس را به‌روزرسانی کنیم؟

رفع مسایل امنیتی

با به‌روزرسانی قالب وردپرس، امنیت وردپرس ما نیز ارتقا خواهد یافت. توسعه‌دهندگان و سازندگان قالب وردپرس به‌روزرسانی‌ها و آپدیت‌هایی را ارایه می‌دهند که نواقص امنیتی گذشته در نسخه جدید رفع شده‌اند. با به‌روز نگهداشتن قالب وردپرس، مطمئن می‌شویم که وبسایت ما از آخرین ویژگی‌های امنیتی برخوردار است و ریسک رخنه به آن در حداقل حالت خود قرار دارد.

رفع باگ و بهبود عملکرد

نه تنها به‌روزرسانی قالب وردپرس به رفع مسایل امنیتی گذشته خواهد پرداخت بلکه شامل رفع باگ‌های قدیمی روی قالب وردپرس و بهبود عملکرد قالب وردپرس است. این به‌روزرسانی‌ها هر مساله مشکل‌سازی که توسط کاربران و توسعه‌دهندگان کشف شده باشد را معمولا رفع خواهد کرد. از این رو با به روز نگه داشتن قالب وردپرس مطمئن خواهیم شد که تجربه کاربری کاربران وبسایت ما همواره در بهترین شرایط خود می‌ماند.

سازگاری با به روزرسانی هسته وردپرس

وردپرس به صورت منظم به‌روزرسانی‌های جدیدی ارایه می‌دهد که شامل ویژگی‌های جدید، بهبود کارکرد سیستم، و ارتقای عملکرد آن است. برای اینکه مطمئن شویم که سایر محصولات فعال روی وبسایت شما از جمله قالب وردپرس همگام و سازگار با به روزرسانی های وردپرس هستند بایستی همواره قالب وردپرس خود را به روز نگه داریم.

همیشه آخرین نسخه قالب وردپرس را از طریق این نشانی دانلود کنید.

دسترسی به امکانات جدید

در به روزرسانی های جدید قالب وردپرس معمولا امکانات و قابلیت‌های جدیدی به قالب وردپرس اضافه خواهد شد که دست شما را برای سفارشی‌سازی و تغییرات بیشتر روی وبسایت باز خواهد گذاشت. با به روزرسانی قالب وردپرس، به قابلیت‌های جدید ارایه شده دسترسی خواهید داشت تا وبسایت خود را مدرن‌تر و رقابتی‌تر کنید.

مشکلات ایجاد شده با به روزرسانی قالب وردپرس

جدای از مزایای بی‌شمار و غیرقابل انکار به روزرسانی قالب وردپرس اما بسیاری از مدیران وبسایت از به‌روزرسانی قالب وردپرس خود ترس دارند چرا که نگران از دست رفتن سفارشی‌سازی‌های اختصاصی خود هستند که بر روی وبسایت اعمال کرده‌اند. سفارشی‌سازی‌هایی مانند تغییرات CSS، تغییرات در قالب و اضافه کردن قابلیت‌های جدید به صورت دستی که به شروع به‌روزرسانی قالب این تغییرات که به صورت مستقیم روی قالب ایجاد شده‌اند از بین خواهند رفت.

روش‌هایی برای آپدیت قالب وردپرس بدون از دست رفتن تغییرات

استفاده از قالب فرزند یا چایلد تم

یکی از ایمن‌ترین و بهترین روش‌ها برای آپدیت قالب وردپرس بدون از دست رفتن تغییرات، استفاده از چایلد تم یا پوسته فرزند روی وردپرس است. در واقع قالب فرزند تمامی امکانات و استایل‌های قالب اصلی یا قالب والد خود را به ارث می‌برد و در همین حین به شما اجازه تغییر در فایل‌های قالب وردپرس بدون تغییر در خود قالب را می‌دهد. در این آموزش: روش ساخت چایلد تم یا پوسته فرزند در وردپرس به صورت کامل در خصوص ساخت و نگهداری چایلد تم در وردپرس آموزش داده‌ایم.

استفاده از افزونه پشتیبان قالب وردپرس

روشی دیگر برای آپدیت قالب وردپرس بدون از دست رفتن تغییرات، استفاده از افزونه بک‌آپ است. افزونه‌های بک آپ وردپرس به شما اجازه ساخت بک آپ از فایل‌های قالب‌تان را می‌دهند.این بک‌آپ شامل هر تغییر که روی قالب وردپرس ایجاد کرده‌اید می‌شود.

راهنمای گام به گام آپدیت قالب وردپرس بدون از دست رفتن تغییرات

۱. بک آپ از وبسایت: پیش از انجام هر گونه تغییر روی قالب وردپرس بایستی از وبسایت خود بک آپ تهیه کنید. بک آپ گیری از وردپرس این اطمینان را به شما می‌دهد که می‌توانید خیلی راحت هر زمانی که خواستید در صورتیکه مشکلی حین آپدیت قالب وردپرس پیش آمد با کمک بک آپ وبسایت به نقطه اول بازگردید.

۲. استفاده از چایلد تم یا پوسته فرزند: اگر قبلا قالب فرزند یا چایلد تم را روی وبسایت خود ایجاد نکرده‌اید حتما پیشنهاد می‌کنیم که یک چایلد تم روی وبسایت خود راه‌اندازی کنید. اینکار باعث می‌شود که بتوانید تمامی تغییرات مدنظر خود روی قالب را از طریق قالب فرزند وبسایت خود انجام دهید.

۳. آپدیت قالب وردپرس: پس از اینکه از وبسایت خود بک آپ تهیه کردید و قالب فرزند یا چایلد تم را فعال کردید حالا نوبت آغاز روند آپدیت قالب وردپرس رسیده است. عملیات آپدیت قالب وردپرس را از طریق پیشخوان مدیریت وردپرس > نمایش > پوسته انجام دهید یا اینکه به سایت فروشنده قالب وردپرس خود مراجعه کنید و جدیدترین نسخه قالب وردپرس را از روی حساب کاربری خود دانلود و روی وردپرس خود از طریق بخش نمایش > پوسته بارگذاری و جایگزین نسخه قبلی کنید.

۴. اعمال دوباره سفارشی سازی در صورت لزوم: پس از آپدیت قالب وردپرس، وبسایت خود را با دقت بررسی کنید و در صورتیکه بخشی از وبسایت مشابه قبل نیست می‌توانید تغییرات مدنظر خود را در چایلد تم اعمال کنید.

نکات مهم برای آپدیت قالب وردپرس بدون از دست رفتن تغییرات

بک آپ منظم از وبسایت: بک آپ گیری از وبسایت را به یک عادت برای خود تبدیل کنید تا در شرایط لزوم به دیتا و فایل‌های روی وبسایت خود دسترسی داشته باشید.

آپدیت منظم قالب و افزونه وردپرس: به جهت استفاده از امکانات جدید و دریافت آخرین وصله‌های امنیتی قالب وردپرس و افزونه وردپرس فعال روی وبسایت را به صورت مداوم آپدیت کنید و به روز نگه دارید.

تست تغییرات در یک محیط آزمایشی: پیش از آپدیت قالب وردپرس روی وبسایت که در دسترس کاربران است، حتما تست آپدیت قالب را در یک محیط یکسان اما آزمایشی انجام دهید تا مشکلات بالقوه‌ای که ممکن است هنگام آپدیت قالب وردپرس به وجود آید را با دقت ارزیابی کنید.

در صورتیکه برای آپدیت قالب وردپرس بدون از دست رفتن تغییرات روی وبسایت خود با مشکل مواجه هستید حتما در بخش دیدگاه مطرح کنید تا در صورت امکان راهنمایی ارایه شود.

۵ / ۵. ۱

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *