دسته: مبانی وردپرس

جدیدترین نوشته‌ها درباره مبانی وردپرس و طراحی وبسایت وردپرس و …

  • ساختن کاربر ادمین وردپرس در phpMyAdmin

    ساختن کاربر ادمین وردپرس در phpMyAdmin

    شرایطی وجود دارد که می‌بایستی حتما اقدام به ساختن کاربر ادمین وردپرس در phpMyAdmin وبسایت خود کنید. در این شرایط، ممکن است وبسایت شما کاملا هک شده باشد یا کلمه عبور را کاملا فراموش کرده باشید و به ایمیل مدیریت نیز دسترسی نداشته باشید و در نتیجه تنها راه برای دسترسی دوباره به پیشخوان مدیریت وردپرس شما ساختن کاربر ادمین وردپرس در phpMyAdmin می‌باشد.

    در راهنمای کامل ساختن کاربر ادمین وردپرس در phpMyAdmin، روش ساختن کاربر ادمین وردپرس در phpMyAdmin را به صورت گام به گام توضیح خواهیم داد.

    روش ساختن کاربر ادمین وردپرس در phpMyAdmin

    گام ۱: دسترسی به پایگاه‌داده MySQL

    اولین گام برای ساختن کاربر ادمین وردپرس در phpMyAdmin این است که از طریق پنل هاست خود به phpMyAdmin روی آن دسترسی بیابد. دقت کنید که phpMyAdmin یک افزونه وردپرس نیست و یک نرم‌افزار رایگان است که روی پنل هاست وبسایت شما قرار گرفته است تا بتوانید جداول دیتابیس وبسایت خود را بررسی کنید و در صورت نیاز تغییراتی در آن ایجاد کنید.

    گام ۲: دسترسی به جدول wp_users

    پس از اینکه برنامه phpMyAdmin را روی پنل هاست خود باز کردید، دیتابیس وردپرس خود را از لیست دیتابیس‌ها باز کنید و سپس جدول wp_users را انتخاب کنید.

    دقت کنید که پیشوند wp_ متغیر است و بر اساس تنظیماتی خواهد بود که هنگام نصب وردپرس تنظیم کرده‌اید. معمولا مقدار پیشوند جداول دیتابیس وردپرس wp_ است و در صورت اطمینان می‌توانید مقدار این پیشوند را در فایل wp-config.php وردپرس خود بررسی کنید.

    گام ۳: ساختن کاربر ادمین وردپرس در جدول کاربران

    در جدول wp_users بر روی تب Insert برای اضافه کردن یک ردیف جدید کلیک کنید.

    در صفحه جدید، فرم جدیدی خواهید دید که بایستی مقادیر آن را به صورت زیر کامل کنید:

    اضافه کردن کاربر به دیتابیس وردپرس
    • user_login: نام کاربری که می‌خواهید برای کاربر ادمین جدید استفاده کنید را وارد نمایید.
    • user_pass: کلمه عبور مدنظر خود را وارد کنید و از ستون Function مقدار MD5 را انتخاب کنید.
    • user_email: نشانی ایمیل مدنظر خود برای کاربر ادمین را وارد کنید.
    • user_registered: در صورت نیاز تاریخ و زمان مدنظر خود برای ثبت این نام کاربری را انتخاب کنید.
    • user_status: این مقدار را بر روی صفر تنظیم کنید.

    باقی فیلدهای صفحه را خالی بگذاری و در نهایت بر روی دکمه Go در پایین صفحه کلیک کنید.

    پس از اینکه بر روی دکمه Go کلیک کردید بایستی به صفحه اصلی جدول wp_users همراه با یک پیام سبز رنگ بازگردانده شوید. در ردیف‌های جدول می‌توانید نام کاربری که ساخته شده را بررسی و مشاهده کنید.

    انتقال هاست وردپرس

    گام ۴: اضافه کردن مقادیر متای کاربر

    در گام نهایی و پایانی برای ساختن کاربر ادمین وردپرس در phpMyAdmin بایستی به جدول wp_usermeta بروید و سپس بر روی تب Insert در همین جدول کلیک کنید.

    دوباره دقت کنید در صورتیکه از پیشوند متفاوتی برای جداول دیتابیس وردپرس خود استفاده کرده‌اید، پیشوند جدول wp_usermeta به صورت دیگری خواهد بود؛ مثلا: wproket_usermeta.

    در صفحه جدید، فرمی شامل فیلدهایی به شکل زیر خواهید دید که بایستی طبق توضیحاتی که ارایه خواهد شد آنها را تکمیل کنید:

    ساختن کاربر ادمین وردپرس در phpMyAdmin
    • user_id: شناسه کاربری که در مرحله پیشین ایجاد کرده بودید را در این فیلد وارد کنید.
    • meta_key: مقدار wp_capabilities را وارد کنید.
    • meta_value: مقدار a:1:{s:13:”administrator”;s:1:”1″;} را در فیلد وارد کنید. این مقدار در واقع یک آرایه است که معنای ساده آن می‌شود که کاربر یک مدیر است.

    در اقدام آخر، بر روی دکمه Go در انتهای صفحه کلیک کنید تا تغییرات شما در جدول wp_usermeta ذخیره شود. در صورتیکه با پیام سبز رنگ مواجه شدید، بدین معناست که عملیات با موفقیت و بدون خطا به پایان رسیده است.

    به این ترتیب و خیلی راحت توانسته‌اید اقدام به ساختن کاربر ادمین وردپرس در phpMyAdmin وردپرس خود کرده‌اید. حالا برای ورود کافی است که از طریق صفحه ورود وردپرس خود، مشخصات جدید را برای ورود به پیشخوان مدیریت وردپرس وارد کنید.

  • انتقال هاست وردپرس

    انتقال هاست وردپرس

    شرایط مختلفی وجود دارد که ممکن است اقدام به انتقال هاست وردپرس خود کنید؛ کیفیت پایین سرویس‌دهنده هاست، نیاز به سخت‌افزار بهتر و با کیفیت‌تر روی سرور، پشتیبانی ضعیف و بسیاری دلایل دیگر که ممکن است شما را به این نتیجه برساند که تنها راه حل انتقال هاست وردپرس به یک سرویس‌دهنده جدید است.

    آماده‌سازی شرایط پیش از شروع انتقال هاست وردپرس

    پیش از اینکه اقدام به انتقال هاست وردپرس کنید، لازم است که موارد زیر را مورد توجه داشته باشید:

    • بک آپ از وبسایت: پیش از شروع هر کاری بایستی از وبسایت خود یک بک آپ کامل تهیه کنید؛ این بک آپ شامل همه فایل‌ها و دیتابیس وردپرس می‌شود. زمانیکه مشکلی در رویه انتقال هاست وردپرس پیش آمد بایستی از این بک آپ کامل برای بازگردانی وضعیت به شرایط اولیه و پایدار استفاده کنید.
    • انتخاب هاست جدید: بررسی دقیق و حساب شده‌ای انجام دهید که آیا هاست جدید مناسب با نیازهای شما هست و دیدگاه کاربران فعلی هاست مدنظر خود را با دقت بررسی و مطالعه کنید. مطمعن شوید که سرویس دهنده جدید تخصص لازم در زمینه وردپرس را داشته باشد تا در مواقع ضروری بتواند به کمک شما بیاید.
    • بررسی سازگاری: پیش از شروع انتقال هاست وردپرس، مطمعن شوید که وردپرس فعلی شما سازگار با محیط جدید باشد. محدودیات هاست مانند نسخه‌های در دسترس PHP، پیکربندی‌های مربوط به دیتابیس و فضای در دسترس را با دقت بررسی کنید.

    روش‌های انتقال هاست وردپرس

    روش‌های مختلفی برای انتقال هاست وردپرس وجود دارد و هر یک مزایا و معایب خود را نیز به همراه دارد. در ادامه به معرفی مهمترین روش‌های انتقال هاست وردپرس خواهیم پرداخت.

    انتقال دستی هاست وردپرس

    انتقال هاست وردپرس به صورت دستی معمولا در چند مرحله مهم انجام می‌شود. در ادامه به صورت مرحله به مرحله این عملیات را توضیح خواهیم داد.

    ۱. بک آپ و دانلود اطلاعات هاست وردپرس قدیمی

    در گامل اول انتقال هاست به صورت دستی بایستی داده‌ها و اطلاعات روی وردپرس فعلی یا قدیمی خود را دانلود کنید. برای انجام اینکار بایستی وارد cPanel هاست خود شوید و سپس از مسیری که وردپرس را نصب کرده اید دو فایل و پوشه را بعد از فشرده‌سازی دانلود کنید.

    در ابتدا فایل wp-config وردپرس را دانلود کنید. سپس پوشه wp-content را بعد از فشرده‌سازی بر روی دانلود نمایید.

    در گام بعدی بایستی به cPanel خود رفته و با بک آپ گرفتن از دیتابیس وردپرس اقدام به دانلود فایل sql دیتابیس کنید.

    ۲. نصب و راه‌اندازی وردپرس روی هاست جدید

    گام دوم از انتقال هاست وردپرس به صورت دستی، نصب وردپرس بر روی هاست جدید است.

    برای اینکار بایستی به پنل هاست جدید خود وارد شوید و بعد از ساخت دیتابیس جدید و بارگذاری وردپرس روی فضای هاست خود اقدام به نصب وردپرس جدید روی هاست به تازگی خریداری شده خود کنید.

    ۳. آپلود دیتابیس به هاست جدید

    در گام مهم بعدی بایستی دیتابیس دانلود شده از هاست قدیمی خود را به هاست جدید انتقال دید.

    برای انجام اینکار بایستی از طریق پنل هاست جدید خود به برنامه phpMyAdmin بروید و در محیط این برنامه نام دیتابیس وبسایت جدید خود را انتخاب کنید.

    به این دلیل که وردپرس به تازگی نصب شده است معمولا جداول دیتابیس وردپرس جدید خالی هستند.

    انتقال هاست وردپرس - حذف جداول دیتابیس

    بر روی جعبه Check All در زیر جداول دیتابیس کلیک کنید و از منوی کشویی گزینه Drop را انتخاب کنید تا با اینکار تمامی جداول دیتابیس جدید حذف شوند.

    بعد از اینکه تمامی جداول دیتابیس جدید را حذف کردید، شرایط برای آپلود دیتابیس قدیمی محیا می‌شود. بنابراین از منوی بالای دیتابیس بر روی گزینه Import کلیک کنید. در صفحه جدید باز شده در بخش File to Import، فایل دیتابیس قدیمی خود را برای آپلود انتخاب کنید و در انتهای صفحه بر روی گزینه Import کلیک کنید.

    بنا به اندازه دیتابیس وبسایت شما، عملیات آپلود ممکن است زمانبر باشد بنابراین منتظر بارگذاری کامل دیتابیس بمانید.

    اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس

    پس از بارگذاری دیتابیس، وارد جدول wp_options دیتابیس خود شوید و در صورت لزوم، نشانی وبسایت خود را برای optionهای siteurl و home تغییر دهید.

    ۴. آپلود محتوا در هاست جدید

    به محیط cPanel خود بروید و از طریق File Manager، به مسیر ریشه وردپرس به تازگی نصب شده بروید.

    پوشه wp-content وردپرس جدید را به صورت کامل از روی فضای هاست خود حذف کنید و سپس پوشه wp-content دانلود شده از هاست قدیمی و اصلی خود را بر روی مسیر ریشه وردپرس بارگذاری کرده و از حالت فشرده نیز خارج کنید.

    ۵. تنظیم فایل wp-config

    به مسیر ریشه وردپرس جدید خود بروید و فایل wp-config را باز کنید و سپس فایل wp-config وبسایت قدیمی خود که دانلود کرده‌اید را نیز باز کنید.

    مقدار $table_prefix وردپرس جدید خود را با توجه به مقداری که برای این متغیر در wp-config قدیمی خود مشاهده می‌کنید در صورت لزوم تغییر دهید.

    در این مرحله تمامی مراحل انتقال هاست وردپرس به صورت دستی به پایان رسیده است و نیازی به انجام کار بیشتری نیست.

    انتقال هاست وردپرس با کمک افزونه

    چندین افزونه مهم و کاربری برای انتقال هاست وردپرس به صورت خودکار وجود دارد که انجام این عملیات را برای شما بسیار ساده خواهد کرد. با کمک این افزونه‌ها نیاز به صرف زمان زیادی برای انجام عملیات انتقال نخواهد بود و انتقال وبسایت به صورت خیلی ساده و با چند کلیک صورت می‌گیرد.

    ۱. افزونه UpdraftPlus

    افزونه UpdraftPlus کاملا رایگان است و با بیش از ۳ میلیون بار دانلود یکی از محبوب‌ترین افزونه‌های وردپرس محسوب می‌شود. علاوه بر امکانات زیاد برای انتقال وردپرس، امکاناتی برای بک‌آپ گرفتن به صورت دستی یا خودکار و بازگردانی بک‌آپ قبلی در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

    ۲. افزونه Duplicator

    یکی دیگر از محبوب‌ترین افزونه‌های بک‌آپ و انتقال وردپرس افزونه Duplicator است. این افزونه بعد از چند کلیک یک فایل نصبی در اختیار شما قرار می‌دهد که تنها کاری که برای انتقال هاست وردپرس نیاز است انجام دهید انتقال فایل نصبی به فضای هاست جدید و اجرای آن است. عملیات انتقال و حتا نصب دیتابیس بر روی هاست جدید به سادگی در مسیر نصب اتفاق خواهد افتاد.

  • اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس

    اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس

    در این راهنمای جامع به آموزش چند روش آسان برای اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس خواهیم پرداخت. برای اینکار از افزونه و روش افزودن دستی کد به وردپرس استفاده خواهیم کرد.

    بسیاری از کاربران وردپرس هنگام اتصال وردپرس خود به سرویس گوگل آنالیتیکس دچار مشکل هستند و با دردسرهایی مواجه می‌شوند. خوشبختانه چندین روش برای اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس وجود دارد که در این راهنمای کامل به معرفی تمامی آنها خواهیم پرداخت.

    پیش از اینگه به بحث اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس برسیم، بهتر است بدانیم که این پلتفرم جذاب و کارآمد به چه صورت عمل می‌کند.

    با اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس، گوگل آنالیتیکس اقدام به جمع‌آوری اطلاعات متنوعی در خصوص وبسایت شما خواهد کرد:

    • ترافیک وبسایت شما را در لحظه و به صورت زنده نمایش می‌دهد و به شما می‌گوید، کاربران وبسایت شما در حال انجام چه کاری روی وبسایت شما هستند.
    • اطلاعاتی در خصوص بازدیدکنندگان وبسایت شما می‌دهد؛ از جمله موقعیت جغرافیایی، مرورگر و سیستم عامل مورد استفاده، از جایی که به وبسایت شما هدایت شده‌اند و …
    • گوگل آنالیتیکس به شما می‌گوید که ترافیک وبسایت شما از چه منابعی تامین می‌شود.
    • این سرویس، رفتار کاربران وبسایت را به شما شرح می‌دهد؛ از جمله اینکه بر روی چه دکمه‌هایی در وبسایت شما کلیک می‌کنند یا اینکه چه صفحاتی در وبسایت شما از محبوبیت بالاتری برخوردار است.

    روش اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس

    روش‌های مختلفی برای اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس وجود دارد. در هر مورد بایستی یک اکانت فعال برای وبسایت خود بر روی گوگل آنالیتیکس ایجاد کنید. برای ایجاد یک حساب برای وبسایت خود بایستی به این نشانی بروید و برای وبسایت خود یک حساب روی گوگل آنالیتیکس ایجاد کنید.

    استفاده از افزونه وردپرس گوگل آنالیتیکس

    ساده‌ترین روش برای اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس استفاده از افزونه گوگل آنالیتیکس بر روی وبسایت است.

    • Site Kit by Google: اولین پیشنهاد، استفاده از یک افزونه قدرتمند وردپرسی به نام Site Kit by Google برای اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس است. این افزونه رایگان، گوگل آنالیتیکس را به سایت وردپرس شما تنها با چند کلیک متصل خواهد کرد.
    • GA Google Analytics: افزونه رایگان GA Google Analytics که تاکنون بیش از نیم میلیون دانلود داشته است یکی دیگر از بهترین و محبوب‌ترین افزونه‌های وردپرس برای اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس محسوب می‌شود.
      پس از نصب و فعال‌سازی افزونه GA Google Analytics، به شکل خیلی ساده می‌توانید شناسه رهگیری گوگل آنالیتیکس خود را در تنظیمات این افزونه وارد کنید. برای دریافت شناسه رهگیری گوگل آنالیتیکس خود بایستی به تنظیمات حساب کاربری خود روی گوگل آنالیتیکس بروید و با کلیک روی گزینه Admin از بخش Property بر روی Tracking Info کلیک کنید و سپس Tracking Code یا کد رهگیری را دریافت کنید.

    اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس به صورت دستی

    اگر تمایلی به استفاده از افزونه وردپرس ندارید می‌توانید به صورت خیلی ساده کد رهگیری گوگل آنالیتیکس را به فایل functions.php وبسایت خود اضافه کنید.

    برای اینکار حتما پوسته فرزند را بر روی وبسایت خود فعال کنید. در صورتیکه نمیداند پوسته فرزند یا چایلد تم چیست و چگونه ایجاد می‌شود؛ این راهنمای کامل را دنبال کنید. حتما پیش از هرگونه تغییر در قالب وردپرس، از وبسایت خود بک آپ داشته باشید.

    از طریق پیشخوان مدیریت وردپرس > نمایش > ویرایشگر پوسته، فایل functions.php قالب فعال خود را باز کنید. کد ردگیری گوگل آنالیتیکس وبسایت خود را از داشبورد گوگل آنالیتیکس دریافت کنید؛ این کد حاوی تگ جاوا اسکریپت بایستی باشد.

    کد دریافتی از گوگل آنالیتیکس را به صورت زیر به فایل functions.php قالب فعال خود اضافه کنید.

    function wproket_ga_track_code() {
    	?>
    	<!-- Google tag (gtag.js) -->
    	<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-XXXXXXXX"></script>
    	<script>
    	  window.dataLayer = window.dataLayer || [];
    	  function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
    	  gtag('js', new Date());
    
    	  gtag('config', 'G-XXXXXXXX');
    	</script>
    <?php
    }
    add_action('wp_footer', 'wproket_ga_track_code');
    

    بعد از ذخیره‌سازی کد، ارتباط وبسایت شما با داشبورد گوگل آنالیتیکس با موفقیت برقرار خواهد شد.

    اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس با گوگل تگ منیجر

    روش دیگر برای اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت وردپرس استفاده از Google Tag Manager است. این روش نه تنها برای اضافه کردن و استفاده از قابلیت گوگل آنالیتیکس بلکه به دلایل و اهداف دیگر به وبسایت اضافه می‌شود.

    Google Tag Manager یک سیستم مدیریت برچسب یا تگ است که به شما اجازه می‌دهد به صورت ساده و سریع تگ‌ها یا تکه کد را برای وبسایت یا اپ موبایل وبسایت خود آپدیت کنید. این قابلیت مخصوصا برای وبسایت‌هایی که اهداف بازاریابی و تحلیل ترافیک را دنبال می‌کنند کاربرد دارد.

    راحت‌ترین روش برای استفاده از گوگل تگ منیجر استفاده از استفاده وردپرس Google Tag Manager است.

  • همه چیز درباره حالت تعمیر وردپرس

    همه چیز درباره حالت تعمیر وردپرس

    حالت تعمیر وردپرس صفحه‌ای است که به صورت خودکار هنگامی که در حال آپدیت افزونه یا پوسته یا خود وردپرس روی وبسایت هستید نمایش داده می‌شود.

    گاهی اوقات وبسایت شما در این چرخه حالت تعمیر وردپرس گیر می‌کند که در این حالت بایستی به صورت دستی این مشکل را رفع کنید.

    مساله دوم در خصوص حالت تعمیر وردپرس، مربوط به صفحه آن می‌شود که بدون استایل و تقریبا زشت است و تنها پیام briefly unavailable for scheduled maintenance. check back in a minute روی صفحات وبسایت نمایش داده می‌شود.

    حالت تعمیر وردپرس چیست؟

    حالت تعمیر وردپرس یک قابلیت پیش‌فرض و خوب روی وردپرس است که از نسخه ۳ وردپرس به آن اضافه شد. هر زمانیکه اقدام به آپدیت افزونه، پوسته یا به روزرسانی وردپرس کنید این پیام تا زمانیکه عملیات آپدیت به پایان برسد روی وبسایت شما به کاربران نمایش داده می‌شود.

    طی عملیات آپدیت، برخی از امکانات روی پیشخوان مدیریت وردپرس وبسایت شما غیرفعال می‌شود. وردپرس از تابع wp_maintenance برای ایجاد یک فایل موقت با نام maintanance. روی وبسایت شما استفاده می‌کند که شامل پیام briefly unavailable for scheduled maintenance. check back in a minute. است. پس از اینکه عملیات آپدیت به اتمام رسید، این فایل به صورت خودکار حذف می‌شود و وبسایت به صورت کامل در دسترس برای استفاده می‌شود.

    به صورت پیش‌فرض زمانیکه حالت تعمیر در وردپرس فعال شود، کد خطای ۵۰۳ بازگردانده خواهد شد. این خطا به گوگل می‌گویند که شما در حال کار بر روی صفحه‌ای هستید یا یک مشکل موقت وجود دارد و دوباره بعدا به وبسایت سر بزند. این پاسخ هدر برای رعایت سئو در وبسایت است تا به رتبه وبسایت شما در نتایج جستجو لطمه نزند.

    وبسایت شما در حالت تعمیر وردپرس گیر افتاده است؟

    یکی از مشکلات معمول که کاربران با آن مواجه می‌شوند گیر افتادن در حالت تعمیر وردپرس است. در حالت نه کاربر عادی و نه و کاربر با دسترسی مدیریت به محتوای وبسایت دسترسی نخواهد داشت. حتا ممکن است که در این شرایط امکان ورود به پیشخوان مدیریت وبسایت خود را نیز نداشته باشید.

    دلایل گیر افتادن در حالت تعمیر وردپرس

    معمولا زمانی این اتفاق می‌افتد که تداخلی به وجود آمده باشد. در این شرایط ممکن است که وردپرس گمان کند که هنوز عملیاتی در حال اجرا هستند و آپدیتی در جریان است که بایستی تکمیل شود از این رو فایل maintenance. باقیمانده و هرگز حذف نخواهد شد.

    یکی از اصلی‌ترین دلایل گیر افتادن در حالت تعمیر وردپرس این است که زمانیکه در صفحه آپدیت قرار دارید اقدام به رفرش صفحه کنید یا صفحه را ببندید در حالیکه هنوز عملیات به روزرسانی به پایان نرسیده باشد.

    رفع خطای Error Establishing a Database Connection

    برای به وجود نیامدن چنین مشکلی، حتما تا پایان عملیات آپدیت صفحه را باز نگه دارید و اقدام به بستن یا رفرش صفحه نکنید.

    یکی از دلایل دیگر برای گیر افتادندر حالت تعمیر وردپرس، آپدیت همزمان چندین افزونه به صورت همزمان است. به صورت پیش‌فرض، وردپرس عملیات آپدیت را در یک صف قرار می‌دهد اما اگر تاخیری در حد میلی ثانیه در ارتباط اینترنتی شما رخ دهد، این اتفاق باعث یک تداخل ناگهانی شده و شما را در حالت تعمیر وردپرس گیر خواهد انداخت.

    رفع مشکل گیر افتادن در حالت تعمیر وردپرس

    در صورتیکه در حالت تعمیر وردپرس گیر افتاده باشید، خوشبختانه راه حل ساده‌ای برای بازگردانی وبسایت به حالت معمول وجود دارد. برای رفع مشکل به صورت خیلی ساده بایستی فایل maintenace. را از مسیر ریشه وبسایت خود حذف کنید.

    برای حذف فایل وارد پنل هاست وبسایت خود شوید و از طریق برنامه «مدیر فایل» به مسیر ریشه وبسایت خود بروید و فایل maintenance. را حذف کنید تا مساله روی وبسایت شما برطرف شود.

    بهینه‌سازی نمایش حالت تعمیر وردپرس

    روش‌های مختلفی برای بهبود حالت تعمیر وردپرس روی وبسایت شما وجود دارد.

    می‌توانید به صورت دستی اقدام به تغییر وضعیت نمایش حالت تعمیر وردپرس کنید. صفحه پیش‌فرض حالت تعمیر قابل ویرایش نیست و به صورت خودکار ایجاد می‌شود. بنابراین می‌توانید استایل‌هایی به این فایل بدهید تا ارتباط بیشتری به فضای وبسایت شما داشته باشد. همچنین می‌توانید یک صفحه سفارشی برای حالت تعمیر وردپرس ایجاد کنید.

    تمام کاری که بایستی انجام دهید ساخت یک فایل با نام maintenance.php است و آن را در مسیر پوشه wp-content وردپرس خود قرار دهید. سپس می‌توانید استایل مدنظر خود را به آن اعمال کنید یا اینکه یک صفحه کامل و از ابتدا برای حالت تعمیر وردپرس روی وبسایت خود ایجاد کنید.

    با ایجاد این فایل اختصاصی، زمانیکه اقدام به آپدیت افزونه، پوسته یا خود وردپرس می‌کنید، به نمایش پیام پیش فرض briefly unavailable for scheduled maintenance. check back in a minute. از فایل جدید طراحی شده برای نمایش حالت تعمیر به کاربران استفاده می‌کند.

    برای استفاده از این حالت نیازی به انجام کار بیشتری نیست چون وجود یا عدم وجود این فایل در مسیر wp-content توسط هسته وردپرس به صورت پیش‌فرض بررسی می‌شود.

    if ( file_exists( WP_CONTENT_DIR . '/maintenance.php' ) ) {
     require_once( WP_CONTENT_DIR . '/maintenance.php' );
    die();
    }
    

    راه‌حل دیگر استفاده از افزونه‌های وردپرس برای سفارشی‌سازی صفحه حالت تعمیر وردپرس است. برای اینکار افزونه‌های متعددی وجود دارد از جمله: Coming Soon یا WP Maintenance Mode.

  • مهمترین نکات در سفارش طراحی سایت

    مهمترین نکات در سفارش طراحی سایت

    علاوه بر سفارش طراحی سایت به روز شدن وبسایت، نحوه درست سفارش طراحی سایت بسیار مهم است. در عصر دیجیتالی امروز، داشتن یک سایت مفید برای هر کسب و کار یا فردی که به دنبال حضور آنلاین موفق‌ است ضروریست. سایت شما به عنوان ویترین فروشگاه مجازی شما است و اغلب اولین نقطه تماس مشتریان محسوب می‌شود. چه در حال ساخت یک سایت باشید و چه سایت فعلی خود را تغییر می‌دهید، نکاتی را در ادامه خواهیم گفت که باید هنگام سفارش طراحی سایت در نظر داشته باشید.

    هدف خود را مشخص کنید

    قبل از شروع سفارش طراحی سایت، زمانی را صرف تعیین دقیق اهداف خود کنید. آیا به دنبال افزایش فروش آنلاین، یا ارایه اطلاعات در مورد محصولات یا خدمات خود هستید؟ درک اهداف شما به شکل گیری طراحی و عملکرد سایت شما کمک می کند.

    مخاطب خود را بشناسید

    درک مخاطبان هدف شما کلید ایجاد سایتی‌ست که مطابق نیاز کاربران شماست. هنگام سفارش طراحی سایت خود عواملی مانند جامعه شناسی، علایق و عادات مرور وب کاربران را در نظر بگیرید. تطبیق طراحی با علایق مخاطبان باعث بهبود تجربه کاربر و افزایش تعامل کاربران می شود.

    تمرکز بر تجربه کاربری (UX)

    سایتی که خوب طراحی شده باشد باید از نظر دیداری و مرور آسان باشد یا اصطلاحا UX خوبی داشته باشد. به چیدمان، سازماندهی محتوا و قابلیت استفاده سایت خود توجه کنید. هدف، ایجاد یک تجربه مرور یکپارچه است که بازدیدکنندگان را درگیر نگه می دارد و آنها را تشویق به مرور بیشتر می کند.

    اضافه کردن فونت به وردپرس

    قابلیت نمایش درست سایت در موبایل

    با افزایش تعداد کاربرانی که از طریق دستگاه های تلفن همراه به اینترنت دسترسی دارند، ضروری است که در زمان سفارش طراحی سایت به این نکته توجه داشته باشید. اطمینان حاصل کنید که سایت شما واکنش گرا است، به این معنی که با اندازه های مختلف صفحه نمایش و دستگاه ها سازگار است و تجربه ای یکسان در همه سیستم عامل ها ارایه می دهد.

    طراحی را ساده نگه دارید

    از طراحی با گرافیک بیش از حد با چیدمان‌های درهم ریخته و محتوای اغراق شده مانند استفاده زیاد از انیمیشن خودداری کنید. طراحی تمیز و مینیمالیستی را انتخاب کنید که پیام‌ها و فراخوان‌های شما را به صورت واضح و درست به کاربر ارایه می‌کند. سادگی نه تنها قابلیت استفاده را بهبود می بخشد، بلکه جذابیت دیداری سایت شما را نیز افزایش می دهد.

    ثبات برند

    سایت شما باید هویت برند شما را منعکس کند و با ساختار بازاریابی آفلاین شما سازگاری داشته باشد. لوگو، رنگ های برند و تایپوگرافی خود را برای ایجاد ظاهر و احساس منسجم ترکیب کنید. برندسازی مداوم به ایجاد اعتماد کمک می کند و پیام برند شما را تقویت می کند.

    کیفیت محتوا

    محتوای جذاب و مفید برای جذب بازدیدکنندگان و ایجاد تعامل ضروری است. روی کپی‌رایت، تصاویر و آیتم‌های چندرسانه‌ای با کیفیت بالا تمرکز کنید که پیام شما را به‌طور موثر منتقل می‌کنند و محصولات یا خدمات شما را به نمایش می‌گذارند. مطالب را مختصر، مرتبط و شیوا بیان کنید.

    استفاده از WebP در وردپرس

    اهمیت توجه به سئو در سفارش طراحی سایت

    اطمینان حاصل کنید که سایت شما برای موتورهای جستجو بهینه شده است تا در جایگاه خوبی در نتایج جستجوی کاربران قرار گیرد. کلمات کلیدی مرتبط را در محتوا، متا تگ ها و عناوین محتوای خود بگنجانید و سرعت و عملکرد سایت را بهینه کنید. یک سایت بهینه شده در نتایج موتورهای جستجو رتبه بالاتری خواهد داشت و در نتیجه بهتر دیده خواهید شد.

    استفاده از CTA یا کال تو اکشن

    در وبسایت خود از CTA استفاده کنید. بازدیدکنندگان را به سمت صفحات مدنظر خود مانند خرید، پر کردن فرم تماس، یا اشتراک در خبرنامه هدایتکنید. CTA‌هایی را در سراسر سایت خود قرار دهید و مطمعن شوید که از نظر دیداری قابل توجه هستند. از زبان قانع کننده برای تشویق بازدیدکنندگان به کلیک روی CTA استفاده کنید.

    آزمایش و تکرار

    بعد از سفارش طراحی سایت و هنگامی که سایت شما فعال شد، عملکرد آن را زیر نظر بگیرید و از کاربران بازخورد بگیرید. از ابزارهای تحلیلی برای ردیابی معیارهایی مانند ترافیک، تعامل و نرخ تبدیل استفاده کنید. بخش‌های قابل بهبود را شناسایی کنید و تغییرات را بر اساس آن اعمال کنید. سفارشی طراحی سایت و طراحی سایت یک فرآیند مداوم است و آزمایش و تکرار منظم برای بهینه سازی عملکرد و دستیابی به بهترین نتیجه ضروری است.

    اهمیت دسترس‌پذیری یا Accessibility در سفارشی طراحی سایت

    مطمعن شوید که سایت شما برای همه کاربران، از جمله افراد دارای معلولیت، قابل دسترس است. دستورالعمل‌های دسترس‌پذیری مانند دستورالعمل‌های دسترسی به محتوای وب (WCAG) را دنبال کنید تا مطمuن شوید که سایت شما برای همه کاربران قابل درک و قابل استفاده است. برای بهبود دسترس‌پذیری، عواملی مانند کنتراست رنگ، پیمایش صفحه کلید و متن جایگزین برای تصاویر را در حتما نظر بگیرید.

    توجه به امنیت وبسایت

    در هنگام سفارش طراحی سایت حفاظت از وب سایت و داده های کاربران آن باید در اولویت قرار گیرد. اقدامات امنیتی مانند رمزگذاری SSL، به روز رسانی منظم نرم افزار و سیاست های رمز عبور قوی را برای محافظت در برابر تهدیدات امنیتی و نقض داده ها اجرا کنید. نمایش سیگنال‌های اعتماد مانند نشان‌های امنیتی نیز می‌تواند به بازدیدکنندگان اطمینان دهد که در حال بازدید از یک وبسایت ایمن هستند و اعتماد به برند شما را ارتقا خواهد داد.

    در هنگام سفارش طراحی سایت، وبسایت رقبا را در نظر بگیرید

    وب‌سایت‌های رقبای خود را زیر نظر داشته باشید تا از ترندهای روز آگاه بمانید. طراحی، محتوا و عملکرد آن‌ها را تجزیه و تحلیل کنید تا بدانید که چگونه می‌توانید وب‌سایتی متمایز داشته باشید. از رقبای خود بیاموزید تا از آنها جلوتر باشید و مزیت رقابتی خود را در بازار حفظ کنید.

    برای سفارش طراحی سایت به دنبال بازخورد از کاربران باشید

    از کاربران بازخورد بخواهید و نظر آنها را در خصوص مرور وبسایت جویا شوید. برای جمع‌آوری بازخورد در مورد قابلیت استفاده، مرور وبساسیت و رضایت کلی، آزمایش‌ و نظرسنجی‌هایی را از کاربران دریافت کنید. از این بازخورد برای بهبود وبسایت و اعمال تغییرات برای بهینه سازی وب سایت خود به جهت بهبود تجربه کاربری کاربران استفاده کنید.

    به‌روز نگه داشتن طراحی سایت

    دنیای دیجیتال پویا است و آنچه امروز یک استاندارد است ممکن است لزوما فردا اینطور نباشد. به طور مستمر استانداردها و طراحی وب سایت خود را با نیازهای روز کاربران بسنجید و بازخورد آنها را بررسی کنید. ذهنی باز داشته باشید، آزمایش کنید و همیشه آماده اصلاح بخش‌های از وبسایت خود مطابق با نیاز کاربران باشید.

  • اضافه کردن فونت به وردپرس

    اضافه کردن فونت به وردپرس

    برای اضافه کردن فونت به وردپرس روش‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه ۳ روش اصلی اضافه کردن فونت فارسی به قالب وردپرس را به شما آموزش خواهیم داد.

    بایستی دقت داشته باشید که تایپوگرافی مناسب یا اضافه کردن فونت به وردپرس باعث خوانایی بهتر مطالب وردپرس شما خواهد شد. همچنین فونت نه تنها برای جذاب تر شدن ارایه محتوای وبسایت شما به کاربر استفاده می شود بلکه یک امتیاز مثبت نسبت به وبسایت های رقیب شما نیز به شمار می رود.

    وردپرس امکان تغییر فونت را در اختیار شما قرار میدهد تا به راحتی فونت فارسی مدنظر خود را بدون کدنویسی و با استفاده از افزونه یا با اعمال استایل به قالب وردپرس خود اضافه کنید.

    فونت فارسی برای وردپرس

    وقتیکه قصد انتخاب فونت فارسی مناسب برای قالب وردپرس را دارید بایستی اینکار را از بین هزاران منبع انجام دهید. به خاطر داشته باشید که فونتی که برای نمایش در وبسایت خود استفاده میکنید بایستی نه تنها جذابیت ظاهری داشته باشد بلکه فونت فارسی مدنظر شما بایستی دارای معیارهای زیر نیز باشد:

    • هر فونت فارسی که انتخاب میکنید بایستی خوانایی بالایی داشته باشد.
    • بایستی متناسب با استایل کلی وبسایت شما و دیگر فونت های فارسی موجود در قالب وردپرس شما باشد.
    • حروف در کنار هم بایستی ظاهر خوبی داشته باشند.
    • نمایش فونت در حالت ریسپانسیو و برای نمایش در گوشی تلفن همراه می بایست مناسب باشد.

    جدای از این مسایل، تغییر فونت قالب وردپرس باعث تغییر وجه کلی وبسایت شما میشود. اضافه کردن فونت به قالب وردپرس میتواند به برندینگ وبسایت شما کمک کند و با گذشت زمان، کاربران فونت قالب وردپرس شما را بخشی از هویت وبسایت شما و کسب و کار شما خواهند دانست. بنابراین برای اضافه کردن فونت به وردپرس خود بایستی به اندازه کافی محتاط باشید و وسواس به خرج دهید.

    فونت فارسی قالب وردپرس را از کجا پیدا کنم؟

    اگر در گوگل عبارت «فونت فارسی» یا «دانلود فونت فارسی» را جستجو کنید با هزاران وبسایت مواجه خواهید شد که میتوانید فونت مدنظر خود را از بین این نتایج انتخاب و استفاده کنید. در حال حاضر بهترین منبع دانلود یا خرید قانونی فونت فارسی برای استفاده، وبسایت fontiran.com است.

    البته دقت داشته باشید که بیشمار فونت رایگان برای استفاده در وردپرس یا وبسایت وجود دارد اما مشکل غالب آنها عدم استاندارد بالاست که معمولا به مرور زمان و هنگام استفاده در وبسایت با این مسایل روبرو خواهید شد.

    در صورتیکه میخواهید از فونت های فارسی رایگان برای قالب وردپرس خود استفاده کنید میتوانید از فونت‌های استاندارد وزیر، ساحل، پرستو، صمیم، تنها، گندم و … که در این صفحه می توانید به آنها دسترسی داشته باشید، استفاده کنید.

    اضافه کردن فونت به وردپرس

    برای اضافه کردن فونت به وردپرس روش های متنوعی وجود دارد و وردپرس امکانات مختلفی در اختیار شما قرار میدهد. در اینجا به سه روش کاربردی برای افزودن فونت به قالب وردپرس و تغییر فونت فارسی در وردپرس آموزش داده میشود.

    ۱. ویرایش قالب وردپرس برای اضافه کردن فونت فارسی

    اگر نمی خواهید فونت را به صورت دستی روی وردپرس خود بارگذاری کنید میتوانید به شکل دیگری فونت را به قالب اضافه کنید. میتوانید از فونت های گوگل برای مثال استفاده کنید. به نشانی فونت گوگل بروید. میتوانید از فونت هایی که در زبان فارسی نیز استفاده میشوند استفاده کنید؛ عبارت Kufi را تایپ کنید و صفحه اختصاصی فونت یکی از استایل های فونت را انتخاب کنید.

    اضافه کردن فونت به وردپرس

    وقتیکه اینکار را انجام دادید منوی جدیدی در سمت راست برای شما باز می شود که در بخش use on the web میتوانید لینک دسترسی به فونت را داشته باشید.

    اضافه کردن فونت گوگل

    این کد بایستی در بین تگ <head> فایل header.php پوسته فرزند وبسایت شما قرار بگیرد.

    با اینکار فونت مدنظر شما به قالب وردپرس اضافه میشود و به وردپرس می گویید که قصد اضافه کردن گوگل فونت را به وبسایت دارید. حال برای استفاده از فونت اضافه شده به قالب وردپرس بایستی در فایل استایل پوسته فرزند مشخص کنید که کدام المان میتواند از این فونت استفاده کند؛ به صورت زیر:

    body { font-family: 'Noto Kufi Arabic'; }

    به یاد داشته باشید که فایل استایل پوسته فرزند شما بایستی در کنار فایل header.php قرار داشته باشد.

    ۲. بارگذاری فونت در قالب وردپرس

    اگر میخواهید وبسایت شما بهترین عملکرد را داشته باشد و بهینه باشد پیشنهاد میشود که فونت را به صورت مستقیم در یکی از پوشه های وبسایت خود بارگذاری کنید و سپس از آن بر روی وبسایت استفاده کنید به این صورت بارگیری فونت و سرعت لود فونت در حد چند میلی ثانیه خواهد بود.

    برای انجام اینکار اولین مرحله، بارگذاری فونت روی وردپرس است. از آنجایی که خود وردپرس پوشه اختصاصی برای فونت در نظر نگرفته است میتوانید از طریق پنل هاست خود وارد مسیر نصب وردپرس شوید و پوشه ای را به نام فونت ایجاد کنید. پیشنهاد میشود که این پوشه را در مسیر نصب پوسته خود قرار دهید تا نظارت بر روی پوشه آسان تر باشد.

    وقتیکه فایل را ایجاد کردید، فایل style.css قالب فرزند خود را باز کنید. در این مرحله بایستی با کمک استایل زیر آن را فراخوانی کنید.

    @font-face {
    font-family: New Font;
    src: url(http://www.yourwebsite.com/wp-content/themes//fonts/your-new-font.ttf);
    font-weight: normal;
    }

    نام کامل فونت و نشانی محل قرارگیری فونت خود روی وبسایت را جایگزین بخش های مربوطه در تکه کد بالا کنید تا کد بالا به صورت صحیح عمل کند.

    وقتیکه این کد را در فایل style.css درج کردید بایستی به مانند روش قبل مشخص کنید که چه بخشی از وبسایت می بایست از این فونت جدید استفاده کنید. به صورت زیر:

    .h1 site-title {
    font-family: "New Font", Arial, sans-serif;
    }

    در این مثال یک زیر عنوان از تگ H1 را با فونت جدید نمایش می دهیم. به هر حال می توانید فونت را برای هر المانی در صفحه در نظر بگیرید یا اینکه چندین المان را با فونت جدید نمایش دهید.

    ۳. استفاده از پلاگین برای اضافه کردن فونت به وردپرس

    همیشه در وردپرس راحت ترین روش برای پیاده سازی یک قابلیت جدید نصب و استفاده از پلاگین است. زمانیکه صحبت از استفاده از فونت سفارشی برای قالب وردپرس یا اضافه کردن فونت به وردپرس میشود گزینه های بسیاری دم دست است.

    افزونه custom fonts یکی از بهترین افزونه ها برای اضافه کردن فونت به وردپرس شماست. کار با این افزونه بسیار ساده است: افزونه را نصب و فعال میکنید، سپس فونت های مدنظر خود را در فرمت های مختلف بارگذاری میکند و تمام. حالا می‌توانید از فونت جدید در قالب و یا حتی در صفحه سازهایی مانند المنتور، صفحه ساز آستارا و … استفاده کنید. این افزونه از زبان فارسی هم پشتیبانی میکند.

  • تغییر اندازه تصویر شاخص در وردپرس

    تغییر اندازه تصویر شاخص در وردپرس

    تغییر اندازه تصویر شاخص در وردپرس را در این آموزش به شما خواهیم آموخت. تصویر شاخص در وردپرس یکی از مهمترین تصاویری است که شما به پست‌های وردپرس خود می‌افزایید. چیزی که تصویر شاخص را بسیار مهم می‌کند روش استفاده از آن است.

    تصویر شاخص به همراه عنوان نوشته اولین چیزی است که کاربران از لینک به اشتراک گذاشته شده نوشته شما در صفحات شبکه‌های اجتماعی مشاهده می‌کنند. در واقع تصویر شاخص در تصمیم‌گیری کاربران به کلیک کردن یا نکردن بر روی لینک نوشته شما تاثیر مستقیم دارد.

    تصویر شاخص در وردپرس بنا به نوع پوسته‌ای که بر روی وبسایت خود استفاده می‌کنید می‌تواند کاربردهای دیگری هم داشته باشد. تصویر شاخص نوشته در سایدبار، نوشته‌های مرتبط، صفحه اصلی و … نمایش داده می‌شود.

    بهینه‌‌سازی تصویر در وردپرس

    برای مثال تصور کنید که می‌خواهید که عناوین پربازدیدترین نوشته‌ها بر روی وبسایت خود را در سایدبار نمایش دهید در این شرایط تصویر شاخص نوشته اهمیت دوچندانی خواهد یافت.

    انتخاب تصویر شاخص مناسب برای نوشته می‌تواند کاربر را بیشتر به کلیک بر روی نوشته ترغیب کند.

    تغییر اندازه تصویر شاخص در وردپرس در چه شرایطی ضروریست؟

    وقتیکه تصویری را در رسانه‌های وردپرس خود بارگذاری می‌کنید، وردپرس به صورت خودکار کپی‌های دیگری با اندازه‌های متفاوت از تصویر اولیه نیز ایجاد می‌کند. این اندازه‌های جدید به این صورت هستند:

    • 150px – بندانگشتی Thumbnail
    • 300px – میانه Medium
    • 768px – میانه بزرگ Medium Large
    • 1024px – بزرگ Large

    دو اندازه دیگر با مقادیر 1536px و 2048px از نسخه ۵.۳ وردپرس به جمع این مقادیر اضافه شدند.

    اندازه‌های جدیدی که از روی تصویر اولیه بارگذاری شده ایجاد می‌شوند از محیط پیشخوان مدیریت وردپرس قابل دسترس نیست. علاوه بر این برخی از پوسته‌ها از تصویر با ابعاد مشخص برای تصویر شاخص نوشته‌های خود استفاده می‌کنند.

    بنا به نوع پوسته‌ای که از آن استفاده می‌کنید بعضی از کپی‌های ایجاد شده از تصویر اولیه ممکن است بسیار بزرگ باشند.

    طراحی وبسایت وردپرس – راهنمای جامع

    تصویر بزرگتر به معنای اندازه و حجم بیشتر است و در نتیجه باعث افزایش حجم صفحه برای کاربر خواهد شد. بنابراین در شرایطی که اندازه صفحه در پوسته 1200px است نیازی به نمایش تصویر با ابعاد 1568px نیست.

    تغییر اندازه تصویر شاخص در وردپرس

    برای تغییر اندازه تصویر شاخص در وردپرس، اگر از افزونه استفاده نمی‌کنید، وردپرس سه اندازه متفاوت را در بخش تنظیمات وردپرس > رسانه به شما نمایش می‌دهد.

    تغییر اندازه تصویر شاخص در وردپرس

    اگر می‌خواهید ابعاد تصاویر بندانگشتی، میانه یا بزرگ را تغییر دهید از همین بخش بایستی ابعاد مدنظر خود را وارد کرده و تنظیمات را ذخیره کنید.

    تغییر اندازه دیگر کپی‌های تصویر نیازمند استفاده از افزونه است. با کمک افزونه Simple Image Sizes میتوانید در همین بخش تنظیمات > رسانه، به سایر کپی‌های تصویر دسترسی داشته باشید و ابعاد مدنظر خود را وارد کنید.

    با تنظیم مقدار صفر برای پهنا و ارتفاع به وردپرس خواهید فهماند که نیازی به ایجاد این کپی از تصویر نیست و وردپرس نیز دیگر این کپی را ایجاد نخواهد کرد.

    تنها بایستی دقت داشته باشید که این تغییرات برای تصاویری که بعد از ذخیره‌سازی تنظیمات بر روی وردپرس بارگذاری می‌شوند اعمال خواهد شد. برای اعمال تغییرات مدنظر شما برای ابعاد تصاویری که پیش از اعمال تغییرات بر روی وردپرس بارگذاری شده اند بایستی بر روی گزینه Regenerate thumbnails کلیک کنید تا افزونه به صورت خودکار اینکار را برای شما انجام دهد.

    در انتخاب ابعاد مناسب برای تصاویر کپی ایجاد شده از تصویر اصلی دقت کنید. پهنا و ارتفاع تصویر مدنظر خود را به صورت تصادفی وارد نکنید و از مقادیری برای پهنا و ارتفاع تصاویر استفاده کنید که فکر میکنید استفاده از آن ابعاد، بهترین شیوه نمایش تصویر در وبسایت شما محسوب می‌شود.

    پس از تنظیم ابعاد، وبسایت خود را بررسی کنید و در صورتیکه نیاز به تغییر دارید ابعاد را دوباره تغییر دهید تا به بهینه‌ترین ابعاد برای تصاویر دست یابید.

  • راهنمای راه اندازی فروشگاه اینترنتی – راهنمای ووکامرس

    راهنمای راه اندازی فروشگاه اینترنتی – راهنمای ووکامرس

    ووکامرس محبوب‌ترین گزینه برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی محسوب می‌شود که بر روی وردپرس راه‌اندازی می‌شود. تا همین الان ووکامرس بیش از ۵ میلیون نصب داشته و نمره ۴.۵ را از کاربران بر روی WordPress.org دریافت کرده است.

    تا ژوئن ۲۰۱۹، ووکامرس پلتفرم حدود ۷٪ از کل فروشگاه‌های اینترنتی و ۲۲٪ از ۱ میلیون فروشگاه اینترنتی پربازدید بر روی اینترنت بوده است. بنابراین اگر به دنبال راه اندازی فروشگاه اینترنتی آن هم بر روی وردپرس خود هستید یکی از اولین انتخاب‌های شما می‌بایست ووکامرس باشد.

    تنها پرسشی که باقی می‌ماند این است که چگونه بایستی فروشگاه اینترنتی خود را با ووکامرس بر روی وردپرس راه‌اندازی کنم؟ برای پاسخ به این پرسش بایستی راهنمای جامع راه اندازی فروشگاه اینترنتی را بخوانید.

    آیا استفاده از ووکامرس برای فروشگاه اینترنتی رایگان است؟

    ووکامرس افزونه ایجاد فروشگاه اینترنتی برای وردپرس، متن‌باز و کاملا رایگان است. استفاده از ووکامرس برای فروشگاه اینترنتی کاملا بدون هزینه هست و تنها هزینه‌های مترتب بر آن هزینه‌های مربوط به دامنه و دست‌کم سفارشی‌سازی و تبلیغات برای فروشگاه اینترنتی است.

    خرید پلن راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی

    چگونه ووکامرس را بر روی وردپرس خودم نصب کنم؟

    طبیعتا، اولین کاری که لازم است نصب و فعال‌سازی افزونه ووکامرس است. شما می‌توانید اینکار را بر روی وردپرس فعلی خود یا بر روی وردپرسی جدید انجام دهید. در ادامه به روند نصب و پیکربندی تنظیمات ووکامرس برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی بر روی وردپرس خواهیم پرداخت.

    پیش‌گام: نصب افزونه

    اولین کار برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی نصب ووکامرس بر روی وبسایت است. می‌توانید این کار را با دانلود ووکامرس از روی مخزن وردپرس و سپس بارگذاری بر روی وردپرس انجام دهید. حتی خیلی ساده‌تر می‌توانید این کار را به صورت مستقیم از روی پیشخوان مدیریت وردپرس خود انجام دهید.

    برای انجام اینکار بایستی بعد از دسترسی به پیشخوان مدیریت وردپرس خود به بخش افزونه‌ها » افزودن بروید. از نوار جستجو برای یافتن ووکامرس استفاده کنید و سپس بر روی نصب کلیک کنید. نویسنده افزونه ووکامرس برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی بایستی Automattic باشد.

    راه اندازی فروشگاه اینترنتی

    پس از نصب با کلیک روی گزینه فعال‌سازی اقدام به فعال کردن افزونه کنید.

    حالا برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود ووکامرس را بر روی وردپرس خود فعال دارید.

    گام ۱: دسترسی به نصب سریع

    گام اول راه اندازی فروشگاه اینترنتی

    پس از نصب ووکامرس، برای شما پیامی ظاهر خواهد شد که از شما می‌خواهد برای استفاده از امکانات فروشگاه اینترنتی ووکامرس اقدام به نصب سریع آن کنید.

    اولین صفحه‌ای که برای نصب سریع ووکامرس با آن مواجه می‌شوید به شکل بالاست.

    در اینجا ووکامرس از شما اطلاعاتی ساده درباره فروشگاه اینترنتی‌تان می‌خواهد. این اطلاعات شامل آدرس، کشور، شهر و کدپستی مورد استفاده و برخی گزینه‌های دیگر است.

    بهینه سازی عکس های وردپرس در سال ۲۰۲۱

    به خاطر داشته باشید هرچیزی که اینجا تنظیم می‌کنید (یا بعدا طی نصب سریع) در صورت لزوم در تنظیمات ووکامرس فروشگاه اینترنتی‌تان قابل تغییر خواهد بود.

    گام ۲: انتخاب زمینه فعالیت

    گام دوم راه اندازی فروشگاه اینترنتی

    در صفحه بعدی بایستی نوع دسته‌بندی برای فعالیت فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید. می‌توانید برای این بخش گزینه سایر را انتخاب کرده و بر روی گزینه ادامه کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

    گام ۳: انتخاب نوع محصولات برای فروشگاه اینترنتی

    گام سوم راه اندازی فروشگاه اینترنتی

    در مرحله سوم بایستی نوع محصولاتی که قصد فروش در فروشگاه اینترنتی وردپرس خود دارید را انتخاب کنید. پیشنهاد می‌شود به همان صورت پیش‌فرض رها کرده و بر روی دکمه ادامه کلیک کنید.

    طراحی وبسایت وردپرس – راهنمای جامع

    گام ۴: جزییات کسب‌وکار

    گام چهارم راه اندازی فروشگاه اینترنتی

    در مرحله چهارم بایستی در خصوص کسب‌وکار خود اطلاعاتی را ارایه کنید.

    در مرحله نهایی هم پوسته خود را برگزینید و تمام.

    افزودن و مدیریت محصولات جدید در ووکامرس

    پس از نصب ووکامرس دو گزینه جدید در منوی پیشخوان مدیریت وردپرس خود خواهید یافت. اولین گزینه ووکامرس (تنظیمات کلی فروشگاه اینترنتی) و محصولات (تنظیمات مربوط به محصولات فروشگاه اینترنتی).

    برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی خود بر روی محصولات » افزودن جدید کلیک کنید تا به صفحه جدیدی برای افزودن مشخصات محصول جدید به فروشگاه اینترنتی بروید.

    اولین کاری که بایستی انجام دهید انتخاب عنوان و توضیحات مناسب برای محصول‌تان است.

    پس از اینکه توضیحات محصول خود را به همراه نام مناسبی وارد کردید بایستی جزییات دیگر محصول خود را نیز وارد کنید.

    در بخش اطلاعات محصول بایستی نوع محصول خود را انتخاب کنید. می‌توانید محصولی فیزیکی داشته باشید یا محصولی مجازی (که باعث حذف تب ارسال می‌شود) و یا اینکه ممکن است محصول‌تان دانلودشدنی باشد. سپس در تب همگانی قیمت عادی و قیمت فروش ویژه محصول خود را وارد کنید.

    ۶ نکته برای افزایش امنیت وردپرس

    اگر محصولات دیجیتال می‌فروشید بایستی فایلی که خریداری شود را نیز بارگذاری کنید سپس می‌توانید محدودیاتی برای این دانلود برقرار کنید یا اینکه تاریخ انقضایی برای آن درنظر بگیرید.

    در تب بعدی، یعنی فهرست موجودی بایستی موجودی را با وارد کردن تعداد محصول، وضعیت محصول (موجود یا ناموجود) یا امکان پیش‌سفارش‌دهی تنظیم کنید.

    به علاوه، می‌توانید تک‌فروشی کنید یعنی اینکه هر فرد امکان خرید یک مورد از این محصول را داشته باشد. در این بخش می‌توانید شناسه‌ای برای محصول خود تعریف کنید.

    همچنین گزینه‌های دیگری نیز در این بخش وجود دارید که می‌توانید از طریق آن اقدام به سفارشی‌سازی بخش ارسال، محصولات مرتبط و یا خصوصیات محصول کنید.

    مدیریت محصولات فروشگاه اینترنتی ووکامرس

    اگر محصولاتی در فروشگاه اینترنتی خود وارد کرده‌اید برای بررسی، مرور و تغییرات در آنها می‌توانید از گزینه همه محصولات استفاده کنید تا لیستی از تمام آیتم‌های موجود در فروشگاه اینترنتی خود مشاهده کنید. در این قسمت می‌توانید اقدام به افزودن، ویرایش یا حذف محصولات در صورت لزوم نمایید.

    چگونه پس از راه اندازی فروشگاه اینترنتی اقدام به سفارشی‌سازی ووکامرس کنم

    پس از راه اندازی فروشگاه اینترنتی و ورود محصولات جدید به آن، شاید بخواهید تغییراتی در تنظیمات فروشگاه اینترنتی خود دهید. می‌توانید گزینه‌های مربوط به این تنظیمات را از بخش ووکامرس پیشخوان مدیریت وردپرس خود بیابید.

    سفارشات

    در صفحه سفارشات می‌توانید لیستی از جدیدترین سفارشات مشتریان خود در فروشگاه اینترنتی به همراه وضعیت جاری آنها را مشاهده کنید.

    اگر محصولات دیجیتال می‌فروشید کار زیادی اینجا ندارید جز اینکه اقدام به مشاهده محصولات خریداری شده بر روی فروشگاه اینترنتی خود کنید. بهرحال اگر محصولات فیزیکی می‌فروشید اینجا جایی است که وضعیت سفارشات خود را می‌توانید بررسی و مرور کنید.

    بن‌های تخفیف یا کوپن‌ها

    ووکامرس تنظیمات مفیدی از جمله افزودن کوپن به فروشگاه اینترنتی دارد. در بخش بازاریابی » کدهای تخفیف می‌توانید اقدام به افزودن کد تخفیف جدید به جهت استفاده مشتریان خود کنید.

    گزارشات

    ووکامرس گزارشات پیشرفته‌ای در خصوص وضعیت فروش، سفارشات، انبار و … در اختیار شما قرار می‌دهد. می‌توانید با رفتن به گزینه تجزیه و تحلیل در پیشخوان مدیریت وردپرس خود به این گزارشات دسترسی یابید.

    تنظیمات

    اینجا جایی است که می‌توانید تغییرات اساسی را بر روی فروشگاه اینترنتی خود اعمال کنید. تغییراتی مانند تغییر واحد پولی فروشگاه، جداکننده هزارگان، کل روند پرداخت، پیکربندی درگاه‌های پرداخت، روش‌های ارسال، تنظیمات مربوط به ایمیل و کلی تنظیمات دیگر.

  • ۸ دلیل شکست استارتاپ ها

    ۸ دلیل شکست استارتاپ ها

    در ادامه به ۸ دلیل شکست استارتاپ ها می‌پردازیم. بعضا نیز از برخی از این استارتاپ ها از پشتوانه مالی خوبی هم برخوردار هستند اما همچنان شکست می‌خورند چرا؟

    شکست استارتاپ

    ۱. تولید محصولی که تقاضایی برای آن وجود ندارد

    چیزی که اغلب اوقات در عرصه حضور استارتاپ‌ها می‌بینیم این است که بعضی از این شرکت‌ها معتقدند که ابداع آنها به اندازه‌ای خواستار دارد که بازار تمنای آن را کشیده و جریان پول برای آن به راه خواهد افتاد. اغلب کارآفرینان درک درستی از دستاوردی که محصول‌شان در بازار – مخصوصا در مراحل اولیه – خواهد داشت ندارند. اگر استارتاپ‌ها بتوانند در پروژه‌های اولیه محصول‌شان را پیش از ارایه، ارزیابی کنند یا حتی دوره آزمایشی بتا برای آن ارایه کنند، این امکان را خواهند داشت از شانس رد محصول در بازار به شکل قابل توجهی بکاهند.

    ۲. نبود مهارت لازم برای کسب‌و‌کار نزد بنیانگذاران و تیم آنها

    بسیاری از بنیانگذاران و استارتا‌پ‌های‌شان نمی‌توانند کاری که برای کسب‌وکارشان ضروری است را انجام دهند. آنها بایستی بر صنایعی متمرکز باشند که به جای ارزش نهادن بر تخصص حرفه‌ای‌شان، بر مهارت‌ها و دورنمای تحصیلی‌شان متمرکز باشد. مهارت‌های شما بایستی مکمل تمام اعضای تیم باشد. همیشه بایستی شخصی که در زمینه فروش خوب باشد را در تیم‌تان داشته باشید همینطور افرادی در زمینه توسعه محصول و بازاریابی و … اگر شما و همکاران‌تان فاقد مهارت‌ها و قابلیت‌های لازم برای پیشبرد اهداف شرکت‌تان باشید، اطمینان یابید که آن موارد را در فازهای اولیه شناخته و به اندازه کافی در خصوص آن شناخت، مطالعه و تجربه کسب کرده باشید تا به شما نسبت به موقعیت رقبای‌تان دست بالاتر را دهد.

    ۳. بی‌توجه نسبت به بازخورد و انتقادها در ارایه الگو

    بسیاری از استارتاپ‌ها نسبت به ارایه الگو یا پروتوتایپ خود برای سایرین به دلیل دریافت نظرات منفی مقاومت می‌کنند. شکست در دریافت بازخورد از مشتریان بالقوه معمولا منجربه شکست استارتاپ می‌شود. از اینکه شخصی ایده شما را بدزد یا اینکه این نمونه اولیه آنقدرها هم باعث هیجان در افراد نشود نگران نباشید. با وجود امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شانس خوبی در ارایه نمونه اولیه و دریافت بازخورد از مشتریان دارید.

    طراحی وبسایت وردپرس – راهنمای جامع

    ۴. ممکن است که بازار هنوز آماده محصول شما نباشد

    برخی از شرکت‌ها پیش از اینکه زمانش برسد یا اینکه فناوری یا درخواست/نیاز بازار وجود داشته باشد محصول خود را ارایه می‌کنند. برخی نیز محصول خود را خیلی دیر ارایه می‌کنند اگرچه که متوجه دیرکرد خود نمی‌شوند. یکی از دلایل شکست استارتاپ ها این مساله است.

    ۵. تیم و رهبری ضعیف

    در هر مرحله‌ای، وجود رهبری خوب که کاریزما داشته باشد و روند را پیگیری کند، به جای استفاده از نوابغی که خیلی زود به دنبال پیشنهاد دیگری می‌روند از کارمندان متعهد استفاده خواهند کرد. کارمندانی که متعهد به ماموریت استارتاپ و شرکت هستند به بنیانگذاران کمک می‌کنند که به اهداف خود دست یابند.

    ۶. ناتوانی در کسب سرمایه

    شاید بسیاری از کارآفرینان نسبت به تعداد دفعاتی که پیش از تامین سرمایه مدنظرشان برای استارتاپ خود بایستی رد شوند شگفت زده شوند. اغلب اوقات این روند خیلی دیر آغاز می‌شود و کارآفرین نیز به سراغ گروه سرمایه‌گذاران غلط می‌رود. تامین سرمایه برای استارتاپ‌ها معمولا چیزی است که دست‌کم نیاز به ۶ ماه فعالیت، نشست، تماس و دیدار دارد. هرچه بیشتر در روند جذب سرمایه باشید، بیشتر نسبت به اهمیت این موضوع درک درستی خواهید داشت. در تیم خود دست کم دو نفر را مسول جذب سرمایه و ارایه گزارش هر ۲ هفته یکبار کنید.

    ۷. بازاریابی ضعیف

    هرچقدر هم که محصول شما خوب باشد آن چیزی که اهمیت دارد سر و صدا است، اگر کسی چیزی از آن نداند نادیده گرفته خواهد شد. بازاریابی (یا فروش) ضعیف دلیل اصلی شکست بسیاری از استارتاپ‌ها محسوب می‌شود. شما لزوما به تیم حرفه‌ای در آغاز نیاز ندارید بلکه به یک کمپین تبلیغاتی در شبکه اجتماعی نیازمندید. همچنین مطمئن شوید که وقتیکه به سراغ وبسایت‌ها و رسانه‌ها می‌روید آن رسانه‌ها به اندازه کافی مخاطب داشته باشند و معروف باشند. برای بسیاری از استارتاپ‌ها و تیم‌های فنی آنها ممکن است که اینکار وقت تلف کردن به نظر برسد اما این استراتژی برای باقیماندن در بازی رقابت، حیاتی و اساسی است.

    بهینه‌سازی زمان بارگذاری صفحه

    ۸. نادیده گرفتن چیزی که مشتریان بدان نیازمندند

    هرچقدر بر اهمیت این مساله تاکید شود همچنان کم است. وقتیکه محصول و خدمات خود را عرضه می‌کنید از مشتریان خود دوباره و دوباره بازخورد دریافت کنید تا بتوانید محصول خود را توسعه داده و مدام در چرخه آزمایش قرار دهید. اینکار به شما اجازه می‌دهد تا پلی با مخاطب خود بسازید و تغییرات در محصول و خدمات خود را متناسب با نیاز مشتریان در نسخه‌های جدید ارایه کنید.