
ادامه از مطلب قبل: 11 نکته درباره بهبود سئو مطالب…
7- خوانایی مطلبتان را بالا ببرید
خوانایی از منظر موتورهای جستجو عامل مهمی محسوب می شود. مقالاتی که خوانایی آسانتری دارند نسبت به مقالاتی که کاربرپسند نیستند، رتبه بالاتری دارند.
هنوز هم کامپیوترها و صفحات موبایلی میزبان مناسبی برای خواندن محسوب نمی شوند.
مطالعات نشان می دهد که کاربران در کسری از ثانیه تصمیم می گیرند که آیا ادامه یک مطلب را بخوانند یا خیر و صفحه را ترک کنند.
این مقدار زمان، زمان کوتاهی برای شماست تا کاربر را متقاعد کنید تا در صفحه بماند یا اینکه او را از دست دهید. با بهبود خوانایی، می توانید کاربران را متقاعد به خواندن مطلب کنید.
برای افزایش خوانایی مطلبتان، از جملات کوتاهتر، پاراگراف های کوچک تر، ویرگول گذاری، تیترگذاری و لیست سازی استفاده کنید. از فضای خالی کافی در اطراف متن و تصاویر استفاده کنید تا خوانایی متنتان را برای چشم بیننده آسانتر کنید.
افزونه Yoast SEO نیز با قابلیتی همراه است که به شما کمک می کند تا خوانایی مطلبتان را افزایش دهید. همچنین این افزونه یک بخش با عنوان تحلیل خوانایی برای هر مطلبتان در نظر می گیرد و راهنمایی تان می کند.
8. از برچسب و دسته بندی برای سازماندهی محتوا استفاده کنید
دسته بندی و برچسب به شما کمک می کند تا محتوا را نه فقط برای خودتان بلکه برای خوانندگانتان و موتورهای جستجو سازماندهی کنید.
مشکل این است که بسیاری از تازه کارها نمی دانند که چطور به صورت درست از دسته بندی و برچسب استفاده کنند.
اگر وبسایتتان را یک کتاب در نظر بگیریم، دسته بندی ها، جدول محتوا و برچسب ها نیز بخش شاخص کتاب محسوب می شوند.
دسته بندی ها برای تقسیم کردن محتوای تان به عناوین بزرگ مورد بحث در وبلاگتان استفاده می شوند. برچسب ها نیز از طرف دیگر عناوین بحث شده در یک پست هستند.
9- تلاش کنید تا نتیجه ویژه جستجوی گوگل در صفحه نتایج آن باشید
گوگل اخیرا تلاش کرده تا به پرسش های کاربر در سریعترین حالت ممکن پاسخ بگوید. به همین روی، از قابلیت نتیجه ویژه یا جعبه پاسخ استفاده کرده است.
این نتیجه که نتیجه ویژه محسوب می شود در بالای سایر نتایج گوگل نمایش داده می شود.
مطابق تحقیق صورت گرفته توسط Advanced Web Ranking، جعبه های پاسخ گوگل نرخ کلیک 32.3% دارند. به همین دلیل این قابلیت برای استراتژی سئو وبسایت وردپرسی شما بسیار حائز اهمیت است.
گوگل در این رابطه هیچ دستورالمعلی ارایه نکرده که چطور و بر چه اساس این جعبه ها را نمایش می دهد. اما توصیه می کند که محتوای تان را بهبود داده و مطمئن شوید که اطلاعاتی را ارایه می دهید که کاربر به دنبال آن است.
10- مطالب وبلاگتان را جامع کنید
موتورهای جستجو عاشق مقالاتی هستند که یک موضوع را با جزییات کامل پوشش می دهند.
در نگارش مطلبتان بایستی کلیدواژه های مرتبط را از انواع مختلف جستجوهای کاربران با توجه به موضوع مورد نظرتان نیز پوشش دهید. با پوشش این کلیدواژه ها در مطلبتان، مقاله ای جامع تر، مفیدتر و کاربردی تر می سازید.
11. مطالب قدیمی وبلاگتان را بررسی و بازبینی کنید
بسیاری از تازه کارها دوست دارند که مطالب قدیمی شان را پس از اینکه منتشر کردند فراموش کنند. در واقع، مساله سئو یک مساله ادامه دار است که بازبینی و بهبود مطالب را در گذر زمان می طلبد.
- به دیده شدنش در شبکه های اجتماعی کمک کنید – مطلبتان را در کل شبکه های اجتماعی منتشر کنید و به این کار ادامه دهید.
- پیوندهای داخلی بیافزایید – وقتیکه یک مطلب را منتشر کردید، به مطالب مرتبط قدیمی تر رفته و لینکی به مطلب جدیدتان بدهید. با این کار، علاوه بر لینکسازی، به کاربرانتان کمک می کنید تا مطالب دیگری را به شکلی آسان تر بیابند.
- رتبه بندی جستجویی را دنبال کنید – وقتیکه مطلب را از نظر سئو بهبود دادید بایستی پس از آن رتبه بندی جستجوییاش را نیز دنبال کنید.
پیشنهاد ما بهینه سازی مطالب قدیمی تر به صورت منظم است تا از این طریق بتوانید رتبه بندی وبسایت خود را نیز بهبود بخشید.
امیدواریم که به این مطلب و مطلب پیشین که اولین بخش از مجموعه «11 نکته درباره بهبود سئو مطالب» بود به شما در بهبود سئوی وبسایت یا وبلاگتان کمک کرده باشد. اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید با ما در تماس باشید.