خصوصی کردن وردپرس: وبسایت و مطالب
خصوصی کردن وردپرس چه مطالب و چه کل وبسایت می تواند دلایل مختلف و متنوعی داشته باشد. یکی از روش های آسان آن را در ادامه خواهید آموخت.
چه زمان و چه کسی به وبسایت یا وبلاگ خصوصی نیازمند است؟
- وبسایت وردپرسی خصوصی برای به اشتراک گزاری رویدادهای خانوادگی، عکس های جشن، تصاویر کودک و … با دوستان و خانواده مفید است. پوستههای بسیاری هم وجود دارد که میتوان از آن استفاده کرد.
- وبسایت یا وبلاگ خصوصی را می توان به عنوان خاطرات یا ژورنال شخصی استفاده کرد.
- وبسایت در دست ساخت که هنوز برای مشاهده عمومی کاملا آماده نیست.
- وبسایت مربوط به کلاس درس که خصوصی است و تنها برای دانشجویانی که ثبت نام کرده اند قابل دسترس است.
خصوصی سازی کامل وبسایت یا وبلاگ وردپرسی
اولین چیزی که بدان نیازمندیم نصب و فعال سازی افزونه My Private Site است. برای فعالسازی بایستی به آدرس تنظیمات » صفحه Private Site رفته تا افزونه مورد نظر را پیکربندی کنید.
اولین کاری که بایستی کنید این است که چک باکس زیر بخش «Make Site Private» را برای فعال سازی افزونه کلیک و فعال کنید و وبسایت را خصوصی کنید. بخش بعدی به کاربران اجازه می دهد تا در وبسایت وردپرسی تان ثبت نام کنند.
زیر «Landing Location» می توانید انتخاب کنید که وقتیکه کاربران لاگین می کنند چه بخشی را ببینند. افزونه به صورت پیش فرض آنها را به آدرسی که پیش از لاگین درخواست کرده اند بازخواهد گرداند. همچنین می توانید کاربران را به صفحه خانگی، پیشخوان مدیریتی وردپرس یا هر آدرس دیگری بر روی وبسایت وردپرسی تان ریدایرکت کنید.
بخش صفحه سفارشی لاگین تنها در صورتی قابل استفاده است که از افزونه custom login page بر روی وبسایت وردپرسی تان استفاده کنید. خیلی ساده چک باکس را تیک بزنید و آدرسی را برای صفحه سفارشی لاگین ارایه کنید. با این کار، افزونه کارش را از آدرس تعریف شده به عنوان صفحه لاگین آغاز خواهد کرد.
افزونه My Private Site نیز به شما اجازه می دهد تا بخش هایی از وبسایت تان را از خصوصی شدن مستثنی کنید. برای مثال، اگر از صفحه ابتدایی استاتیک استفاده می کنید و می خواهید که کاربران آن را ببینند، می توانید آن را به عنوان یک استثنا در نظر بگیرید. همچنین می توانید آدرس هایی را مانند فرم تماس یا صفحه درباره ما به لیست استثناها بیافزایید.
فراموش نکنید که بر روی دکمه ذخیره سازی برای ذخیره کردن تنظیمات کلیک کنید.
با این تنظیمات افرادی که وبسایت شما را میبینند از آنها خواسته می شود تا پیش از اینکه محتوای وبسایت شما را ببینند، لاگین کنند. بسته به تنظیمات شما، ممکن است که کاربران قادر به دیدن صفحات مستثنی شده باشند یا تنها صفحه لاگین را مشاهده کنند.
خصوصی کردن پست ها در وردپرس
یکی از امکانات پیش فرض وردپرس این است که به شما اجازه می دهد تا پست ها و صفحات را خصوصی کرده و با رمز عبور محافظت کنید. در این بخش خواهید دید که چطور می شود یک پست وردپرسی را خصوصی کنیم.
برای اینکار بایستی پستی را برای ویرایش باز کنید یا اینکه پستی ساخته و در حالت ویرایش آن پست، در بخش سمت چپ صفحه و جعبه انتشار، گزینه ای با عنوان قابلیت مشاهده زیر گزینه وضعیت: پیشنویس وجود دارد که با کلیک بر روی گزینه ویرایش می توانید گزینه های در دسترس را مشاهده کنید.
با کلیک بر روی این دکمه، گزینه های عمومی، رمزدار و خصوصی را مشاهده خواهید کرد، برای خصوصی کردن پست یا افزودن کلمه عبور به پست بر روی گزینه مربوطه کلیک کنید.
اگر می خواهید پست را با کلمه عبور محافظ کنید، با کلیک بر روی گزینه رمزدار، وردپرس از شما می خواهد تا کلمه عبور را وارد کنید. در نتیجه کاربران برای دیدن پست شما نیاز دارند تا رمز دقیق را وارد کنند. شما می توانید این کلمه عبور را به دوستتان یا خانواده خودتان از طریق ایمیل ارسال کنید و سپس آنها می توانند با ورود آن کلمه عبور پست را ببینند.
0 / 5. 0
دیدگاهتان را بنویسید