دسته: سئو بیرونی

جدیدترین مقالات درباره سئو و بهینه سازی سایت و سئو بیرونی مانند قدرت دامنه و …

  • خزنده موتور جستجو و قواعد آنها

    خزنده موتور جستجو و قواعد آنها

    خزنده موتور جستجو Crawler چیست؟

    خزنده موتور جستجو یا Crawlerها که عنکبوت یا Spider، ربات یا به شکل ساده بات نیز نامیده می شوند، برنامه یا اسکریپت هایی هستند که به شکل سیستمی و خودکار صفحات را بر روی اینترنت مرور می کنند. هدف این مرور خودکار نوعا خواندن صفحاتی است که خزنده موتور جستجو برای افزودن آنها به ایندکس موتور جستجو مرور می کند.

    موتورهای جستجو مانند گوگل، از خزنده وب برای خواندن صفحات وب و ذخیره لیستی از کلماتی که در صفحه یافته و جاییکه آن کلمات واقع شدند استفاده می کند. خزنده موتور جستجو داده های اطلاعاتی مانند سرعت و وضعیت خطای HTTP را نیز جمع آوری می کند.

    این داده ها در ایندکس موتورهای جستجو – مخصوصا پایگاه داده های بزرگ از صفحات وب ذخیره می شود.

    وقتیکه جستجویی را در گوگل صورت می دهید، در واقع در حال جستجو در ایندکس گوگل هستید و نه خود اینترنت. سپس گوگل اقدام به نمایش صفحات ایندکس شده مرتبط با موضوع جستجوی شما کرده و لینک هایی را به صفحات مناسب می دهد.

    از آنجاییکه وب مدرن شامل انواع مختلف محتوا است و موتورهای جستجو روش هایی برای جستجو آن نوع مشخص از محتوا دارند، موتورهای جستجوی بزرگ خزنده هایی دارند که مختص خزیدن در فایل ها یا صفحات مشخص هستند. این بخش های به خصوص شامل موارد زیر می شوند:

    • محتوای کلی وب
    • تصاویر
    • ویدیو
    • اخبار
    • تبلیغات
    • موبایل

    هر نوع از خزنده عامل کاربری متفاوتی دارد.

    خزنده موتور جستجو چگونه عمل می کند؟

    از نظر عملی، خزیدن زمانی اتفاق می افتد که یک خزنده آدرسی را برای بررسی پیدا می کند، سپس صفحه را فراخوانده و آن را بر روی یک کامپیوتر محلی ذخیره می کند. شما می توانید همینکار را با رفتن به صفحه و راست کلیک بر روی صفحه و انتخاب گزینه …Save As انجام دهید.

    خزنده موتور جستجو نشانی وب را یا با بررسی نقشه سایت دامنه یا با دنبال کردن لینک‌هایی که در صفحات دیگر وجود دارند دریافت می کند.

    نقشه سایت

    Sitemap یا نقشه سایت نقش مهمی در این مرحله ایفا می کند چرا که لیست نشانی های وب سازماندهی شده و جذابی را برای دسترسی به خزنده ارایه می کند. آنها همچنین جزییاتی را ارایه می کنند که بر روش خزیدن خزنده موتور جستجو در هر صفحه تاثیر می گذارد.

    بودجه خزیدن چیست؟

    صد البته که حتی گوگل هم منابع محدودی دارد (مهم نیست که این محدودیت تا چه اندازه ای است). از این رو Googlebot یا بات های گوگل بر اساس قاعده ای کار می کنند که به عنوان «بودجه خزش» شناخته می شود. بودجه خزش خیلی ساده تعداد نشانی وب بر روی وبسایت است که خزنده موتور جستجوی گوگل می خواهد و می تواند در آن بخزد.

    ۲ عنصر وجود دارد که بودجه خزش گوگل را برای یک وبسایت مشخص می کند:

    • محدودیت نرخ خزش: گوگل نمی خواهد که هنگام خزیدن در وبسایت بر تجربه کاربری وبسایت تاثیر منفی بگذارد بنابراین تعداد صفحاتی که خزنده موتور جستجو می تواند برای یکبار در آنها بخزد محدود است.
    • درخواست خزیدن: خیلی ساده بخواهیم بگوییم، خزیدن در گوگل امریست اختیاری که در اختیار خود گوگل قرار دارد! گوگل خیلی علاقه ای به خزیدن در وبسایت هایی ندارد که ارزش افزوده ای برای کاربرانش در پی نداشته باشند (پارامترهای نشانی وب، شناساننده های نشست و …). بنابراین حتی اگر که خزنده موتور جستجو به محدوده نرخ خزش خود هم نرسد، منابع‌اش را برای صفحات بی ارزش این چنینی هدر نمی دهد.

    اما خبر خوب این است که محدوده نرخ خزش و درخواست برای خزیدن بسته به چیزی که گوگل در وبسایت شما می بیند می تواند تغییر پیدا کند. این عوامل بر بودجه خزش وبسایت شما تاثیر می گذارند:

    • سرعت سایت: گوگل علاقه ای به انتظار کشیدن ندارد، بنابراین صفحات سریع خزنده موتور جستجو را به خزش بیشتر در صفحات تشویق می کنند. به علاوه سرعت نشانه وبسایت سالم است، بنابراین گوگل قادر به استفاده از منابع بیشتر برای خزیدن خواهد بود.
    • صفحات خطا: اگر سرور به درخواست های زیاد گوگل با کدهای خطا پاسخ دهد، اینکار گوگل را از تلاش برای خزیدن در صفحات دلسرد می کند چرا که اینطور به نظر می رسد که با وبسایتی سروکار دارد که با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند.
    • محبوبیت: هرچه گوگل گمان کند که صفحه شما محبوب تر است، خزنده موتور جستجو به شکل مداوم تر در صفحات وبسایت شما می خزد تا آن را در ایندکس خود به‌روز نگاه دارد.
    • تازگی: برکسی پوشیده نیست که گوگل به محتوای تازه و به‌روز علاقه مند است. انتشار محتوای جدید به گوگل می گوید که وبسایت شما صفحات جدیدی برای خزیدن به شکلی منظم دارد. محتوای تازه تر به معنای خزیدن بیشتر است.

    ایندکس جستجو چیست؟

    وقتیکه صفحه ای خزیده می شود، گوگل به اطلاعات دقیقی در خصوص صفحه برای ذخیره کردنش در شاخص یا ایندکس خود نیازمند است. موتورهای جستجو از الگوریتم های متنوعی استفاده می کنند تا تعیین کنند که کدام کلمات در محتوای صفحه مهم و مرتبط هستند. افزودن نشانه‌گذاری معنایی مانند Schema.org به موتورهای جستجو کمک می کند تا درک بهتری از صفحات وبسایت شما داشته باشند.

    وقتیکه صفحه ای فراخوانی، ذخیره و تفسیر می شود، اطلاعات استخراج شده از آن در شاخص یا ایندکس موتور جستجو ذخیره می شود. وقتیکه شخصی جستجویی را در موتور جستجو صورت می دهد، اطلاعات درون ایندکس برای تعیین صفحات مرتبط با موضوع جستجو مورد استفاده قرار می گیرند.

    چگونه خزیدن گوگل را بهینه سازی کنیم

    برای به دست آوردن رتبه بهتر در نتایج جستجو، صفحه بایستی در ابتدا ایندکس شود. برای ایندکس شدن یک صفحه، ابتدا بایستی توسط خزنده موتور جستجو خزیده شود. از این رو قابلیت خزیده شدن اثر بسیار زیادی بر سئو خواهد گذارد.

    نمی توانید به شکل مستقیم صفحاتی که خزنده موتور جستجوی گوگل تصمیم به خزیدن می گیرد را کنترل کنید اما می توانید سرنخ هایی را ارایه کند که چه صفحاتی برای خزیدن بهتر است و کدام موارد بایستی نادیده گرفته شوند.

    سه روش مهم برای کمک به کنترل مکان، زمان و چگونگی خزیدن صفحات وجود دارد. این موارد قطعی نیستند اما کمک می کنند که مطمئن شویم که مهمترین صفحات توسط خزنده موتور جستجو پیدا می شوند.

    نقش Robots.txt

    اولین کاری که خزنده موتور جستجو به محض ورود به یک صفحه انجام می دهد باز کردن فایل robots.txt است. اینکار فایل robots.txt را به اولین موقعیت برای معرفی نشانی وب کم ارزش به خزنده موتور جستجو بدل می کند.

    می توانید از robots.txt برای معرفی صفحات نالازم برای ایندکس شدن استفاده کنید:

    • صفحه تایید سفارش یا تشکر
    • محتوای تکراری
    • صفحات نتایج جستجوی وبسایت
    • صفحات خطا یا محصولات تمام شده

    از فایل robots.txt برای عدم اجازه به خزش نشانی های وب مانند جاوا اسکریپت یا CSS استفاده نکنید. خزنده موتور جستجو بایستی از بودجه خزش برای این نشانی های وب استفاده کند و گوگل نیز بایستی قادر به ترجمه کامل یک صفحه برای درک آن به شکل صحیح باشد.

    اجتناب از خزش فایل های CSS و JS منجربه خزش و ایندکس مشکل‌دار و ناقص می شود، در نتیجه، گوگل صفحه را به شکلی متفاوت از انسان دیده و حتی می تواند منجربه سقوط در رتبه بندی گوگل شود.

    نقش نقشه سایت XML

    نقشه سایت XML نقشی کاملا متضاد با robots.txt دارد. این فایل به موتورهای جستجو می گوید که چه صفحاتی را بایستی بخزند. و درحالیکه گوگل تعهدی به خزیدن تمام نشانی های وب در فایل نقشه سایت ندارد (برخلاف robots.txt) می توانید از اطلاعات موجود در صفحات برای خزش هوشمندانه تر صفحات توسط گوگل استفاده کنید.

    نقشه سایت شما در کمک به یافته شدن صفحات وبسایت توسط خزنده موتور جستجوی گوگل نقش بسیار مهمی ایفا می کند و در صورتی که ساختار لینکدهی داخلی خیلی قدرتمند نباشد ابزاری حیاتی محسوب می شود.

    استفاده از تگ های nofollow

    به خاطر داشته باشید که خزنده موتور جستجو از صفحه ای به صفحه دیگر با دنبال کردن لینک ها حرکت می کند. بهرحال، می توانید با افزودن rel=nofollow به خزنده بگویید که آن لینک ها را دنبال نکند. وقتیکه موتور جستجو با لینک nofollow روبرو می شود آنها را نادیده می گیرد.

    برای nofollow کردن یک لینک دو راه در پیش دارید:

    • تگ متا: اگر می‌خواهید که موتورهای جستجو لینکی را در صفحه ای دنبال نکرده و نخزند، به تگ متای robots مقدار nofollow را بیافزایید.
      <meta name="robots” content=”nofollow”>
    • تگ‌های Anchor: اگر می خواهید لینک مشخصی را nofollow کنید، ویژگی rel=nofollow را به تگ واقعی لینک بیافزایید به شکل زیر:
      <a href="www.example.com” rel=”nofollow>anchor text</a>

    با این روش خزنده های موتور جستجو آن لینک را دنبال نمی کنند اما هنوز دیگر لینک های داخل صفحه را دنبال می کنند.

    با استفاده از ویژگی rel=nofollow در تگ های لینک دیگر اعتباری به صفحه مقصد انتقال داده نمی شود.

    در هر دوی مثال ها (تگ متا یا تگ Anchor)، در صورتیکه لینک دیگری به آن صفحه اشاره کند، نشانی وب مقصد هنوز امکان خزیده شدن و ایندکس شدن دارد.

    یافتن خطاهای خزش

    خطاهای خزش زمانی رخ می دهند که گوگل تلاش می کند صفحه ای را فرابخواند اما قادر به دسترسی به آن صفحه به دلایلی نیست. خطاهای خزش در به گستردگی یک وبسایت امکان رخ داده شدن دارند.

    گزارش پوشش ایندکس در Google Search Console صفحاتی که گوگل در مواجهه با آنها با خطا مواجه می شود و به علاوه مسایلی که گوگل را از ایندکس صحیح صفحات باز می‌دارد را نشان می دهد.

  • معرفی چند عملگر گوگل مناسب برای سئو (۲۰۲۰)

    معرفی چند عملگر گوگل مناسب برای سئو (۲۰۲۰)

    برای کمک به یافت آن چیزی که به دنبال آن هستید، گوگل از نشانه های ویژه ای به این منظور استفاده می کند که به آنها عملگر گوگل گفته می شود. این عملگرها به شما در یافتن موضوعی به خصوص کمک کرده و عبارات مشخصی را از موتورهای جستجو حذف می کنند و به شما این امکان را می دهند که در تاریخ مشخصی به دنبال موضوعی مشخص باشید.

    برای استفاده از این عملگرهای جستجو بایستی آنها را در جعبه جستجوی گوگل به کار ببرید.

    ۱. جستجوی دقیق عبارت

    • کاربرد عملگر: “آموزش وردپرس
    • توضیح: تنها نتایجی را در موتور جستجوی گوگل به شما نشان خواهد داد که دقیقا شامل همین عبارت باشند.

    سئو چیست و چگونه می‌توان از این طریق ترافیک بیشتری داشت؟

    اولین عملگر که تقریبا پراستفاده ترین نوع عملگر نیز محسوب می شود، عملگر گوگل “” است. این عملگر گوگل، یک عملگر ساده جستجو است که گوگل را اجبار به یافتن دقیقا نتایجی می کند که حاوی همان عبارت داخل ” باشند. این عملگر گوگل زمانی مفید است که می خواهید جزییاتی را در خصوص عبارتی در وبلاگ یا وبسایت به خصوصی بیابید.

    ۲. جستجوی محتوای به خصوص در یک وبسایت با :site

    • کاربرد عملگر: site:wproket.ir wordpress
    • توضیح: جستجوی تمام صفحات wproket.ir که حاوی عبارت WordPress باشند.

    یکی دیگر از عملگرهای گوگل، استفاده از عبارت :site در موتور جستجوی گوگل است که با استفاده از آن می توانید به دنبال عبارتی مشخص در وبسایت نامبرده باشد. بسیاری از متخصصین سئو از این ابزار برای یافتن صفحات به خصوص در وبسایت مشخصی استفاده می کنند. این دستور نه تنها صفحات وبسایت بلکه همچنین زیردامنه های آن وبسایت را نیز نمایش می دهد.

    ۳. افزودن جای خالی با *

    • کاربرد عملگر: JavaScript * developer
    • توضیح: گوگل نتایجی را نمایش خواهد داد که حاوی عبارت JavaScript و developer باشند.

    دیگر عملگر گوگل که خیلی هم جذاب است، علامت ستاره در جعبه جستجوی گوگل در بین عبارات جستجو است. در واقع * دو کلمه کلیدی متفاوت را به هم مرتبط کرده و نتایجی را به شما نمایش می دهد که حاوی هر دوی آنها باشند. اینطور می توان گفت که معنای جستجو با عبارت JavaScript * developer این است که گوگل * را جای خالی در نظر می گیرد.

    توضیحات متا و استفاده از آن برای سئو

    برای مثال نتایج گوگل برای جستجوی عبارت “JavaScript * developer” حاوی کلمات کلیدی زیر می تواند باشند:

    • JavaScript React Developer
    • JavaScript web Developer
    • JavaScript Application Developer
    • JavaScript NodeJS developer
    • JavaScript Backend Developer

    ۴. اجبار به تطابق با یک کلمه یا جمله با +

    • کاربرد عملگر: وردپرس +افزونه
    • توضیح: تمام نتایج در خصوص وردپرس را به شما نشان می دهد که همچنین حاوی کلمه کلیدی افزونه باشند.

    عملگرهای جستجوی گوگل به شما این انعطاف پذیری را با افزودن کلمه کلیدی مشخص به نتایج جستجوی‌تان ارایه می کنند. می توانید از علامت به علاوه + در جستجوی عبارتی مشخص با وجود یک کلمه باشید. برای مثال اگر به دنبال خودروهایی هستید که توسط فورد تولید شده اند، بایستی از علامت + در جستجو استفاده کنید: خودرو +فورد.

    ۵. در نظر نگرفتن کلمات یا عبارات با –

    • کاربرد عملگر: وردپرس -افزونه
    • توضیح: تمام نتایج در خصوص وردپرس را به شما نشان می دهد که حاوی کلمه کلیدی افزونه نباشند.

    این عملگر گوگل برای شما این امکان را فراهم می کند که به دنبال عبارتی در صورت عدم حضور عبارت دوم باشید. اینکار با استفاده از علامت منها – صورت می گیرد. این قابلیت مخصوصا زمانی مفید است که به دنبال چیزی هستید که معنای دیگری هم دارد و می خواهید معنای دیگر را از نتایج جستجو حذف کنید.

    ۶. استفاده از نسخه کش شده صفحه با :cache

    • کاربرد عملگر: cache:wproket.ir
    • توضیح: تازه ترین نسخه کش شده از صفحه خانگی wproket.ir را به شما خواهد برگرداند.

    یکی دیگر از عملگرهای پیشرفته گوگل استفاده از عبارت cache است. با استفاده از این عملگر می توانید جدیدترین نسخه از صفحه وب در دسترس بر روی گوگل را مشاهده کنید.

    انواع لینک سازی در سئو: لینک بد و لینک خوب

    بهرحال به خاطر داشته باشید که اینکار همیشه به شما آخرین نسخه از یک صفحه را نشان نمی دهد بلکه آخرین نسخه مرور شده توسط گوگل را برای شما بالا خواهد آورد. برای استفاده از این عملگر گوگل بایستی خیلی ساده پس از درج کلمه cache آدرس وبسایتی که به دنبال نسخه ذخیره شده از آن هستید را بیاورید. این ترفند زمانی کاربرد خوبی دارد که یک وبسایت از دسترس خارج شده و هنوز هم نیاز نوشته به خصوصی از آن را دارید.

    ۷. جستجو در نتایج آدرس با inurl

    • کاربرد عملگر: inurl:wproket.ir wordpress
    • توضیح: شامل تمام نتایج در خصوص کلمه کلیدی WordPress است که در آدرس وبسایت عنوان شده وجود دارند.

    این عملگر گوگل به شما کمک می کند تا کلمه کلیدی مشخصی را در آدرسی بیابید. این بدان معناست که اگر به دنبال موضوعی مشخص در آدرسی به خصوص هستید می توانید از این عملگر گوگل استفاده کنید.

    ۸. جستجو برای انواع مشخصی از فایل با filetype

    • کاربرد عملگر: filetype:pdf Iran History
    • توضیح: تنها اسناد PDF را نشان می دهد که حاوی بخشی از کلمه کلیدی Iran History باشند (برای دقیقا برابر بودن با عبارت مذکور بایستی از “” استفاده کنید).

    این عملگر گوگل، یکی از مفیدترین پیشرفته عملگرهای گوگل محسوب می شود و به شما در یافتن صفحه با فرمت مشخص کمک می کند.

    با استفاده از این عملگر می توانید نتایج جستجو را به فرمت هایی مانند PDF، TXT و … محدود کنید. بنابراین اگر به دنبال سند به خصوصی برای تحقیقات خود هستید می توانید از این عملگر گوگل برای یافتن سند مدنظر خود استفاده کنید.

    استفاده از عملگرهای بالا در جای درست خود، در یافتن دقیقا چیزی که به دنبال آن هستید به شما کمک بزرگی خواهد کرد. حتی می توانید از ترکیبی از عملگرهای گوگل برای دستیابی به دقیقترین نتیجه استفاده کنید.

  • نکات مهم برای سئو نوشته در وردپرس

    نکات مهم برای سئو نوشته در وردپرس

    برای اینکه در موتورهای جستجو و مخصوصا موتور جستجوی گوگل جز بهترین نتایج باشید، بایستی حتما توجه ویژه‌ای به سئو نوشته در وردپرس داشته باشید.

    وردپرس ابزارهای قدرتمندی برای نوشتن یک مطلب و افزونه‌های موثری برای کمک به سئو نوشته مانند افزونه رنک مث RankMath و یوست Yoest SEO ارایه می‌کند. البته با این وجود، برای گرفتن رتبه در موتورهای جستجو بایستی یک برنامه بلندمدت و استراتژیک داشته باشید.

    در این راهنما به نکات مهم که بایستی برای سئو نوشته در وردپرس به آنها توجه کنید را تشریح می‌کنیم.

    سئو نوشته در وردپرس با تحقیق برای کلمه کلیدی

    سئو نوشته در وردپرس - تحقیق برای کلمه کلیدی

    یکی از مهمترین نکات برای سئو نوشته در وردپرس و داشتن استراتژی موفق برای سئو، تحقیق برای کلمه کلیدی است.

    در واقع بایستی کلمات و عبارات به خصوصی را لیست و تحلیل کنید که کاربران به آن کلمات را در موتور جستجو وارد کرده و به دنبال نتایج آن هستند.

    استفاده صحیح از کلمه کلیدی برای یک نوشته یا پست، نه تنها به شما کمک می‌کند که کاربر را با یک محتوای مفید و مرتبط با جستجویش آشنا کنید بلکه باعث بهینه شدن نوشته شما در نتایج موتور جستجو می‌شود.

    درک هدف کاربر

    یکی از اهداف اصلی تحقیق برای کلمه کلیدی، درک نیت کاربر از جستجو یک عبارت در موتور جستجو مانند گوگل است. آیا کاربر به دنبال خرید یک محصول به خصوص است یا به دنبال پاسخ برای حل یک مساله می‌باشد؟ محتوای شما بایستی مطابق با هدف کاربر باشد.

    انتخاب کلمه کلیدی مناسب

    ابزارهایی مانند Google Keyword Planner، SEMrush و Ahrefs می‌توانند به شما در انتخاب کلمه کلیدی مناسب برای نوشته در وردپرس کمک کنند. بر روی ترکیبی از کلمات کلیدی بلند و کوتاه تمرکز داشته باشید. کلمات کلیدی کوتاه می‌توانند گسترده باشند و شامل موضوعات مختلفی شوند اما کلمات کلیدی بلند یا Long-tail Keyword بر روی موضوع مشخصی متمرکز هستند.

    از کلمه کلیدی مناسب استفاده کنید تا شانس دیدن شدن نوشته در گوگل نیز بالاتر برود.

    بررسی حجم جستجو و رقبا

    حجم جستجوی کلمه کلیدی که انتخاب کرده‌اید را با دقت بررسی کنید تا دریابید که واقعا چقدر رقابت و علاقه روی کلمه کلیدی مدنظر شما وجود دارد. حجم جستجو بالا نشان‌دهنده رقابتی‌تر بودن کلمه کلیدی و محبوبت بیشتر آن است در حالیکه حجم جستجوی کمتر می‌تواند نشان‌دهنده موضوعی باشد که به زودی تبدیل به یک موضوع داغ خواهد شد.

    استراتژی بلندمدت برای کلمه کلیدی

    هنگامی که یک کلمه کلیدی را انتخاب می‌کنید برای وبسایت خود اهداف بلندمدت تعریف کنید. برخی از کلمات کلیدی، نتایج زودتری خواهند داشت در حالیکه برخی دیگر از کلمات کلیدی نیاز به زمان بیشتری برای دیده‌تر شدن دارند. ترکیبی از استراتژی بلندمدت و کوتاه‌مدت داشته باشید تا جریان ترافیک در وبسایت شما با گذشت زمان حفظ شود.

    بررسی و تغییر

    موضوع سئو یک مساله داینامیک و پویا است و بنا به رفتار کاربر نیز تکامل پیدا می‌کند. به صورت مداوم کلمات کلیدی که انتخاب کرده‌اید را با کمک ابزارهای تحلیلی بررسی کرده و زیر ذره‌بین ببرید. اگر کلمات کلیدی مشخصی در نوشته‌های وبسایت شما، ترافیک مورد نظر شما را به وبسایت هدایت نمی‌کنند شید بهتر باشد که در خصوص استفاده از آن کلمه کلیدی تجدیدنظر کنید.

    سئو معنایی

    درک موتورهای جستجو و گوگل از سئو معنایی بیشتر و بیشتر شده است. جدای از تطابق کلمات کلیدی با جستجو کاربر، معنا و عبارات مرتبط را نیز در نظر داشته باشید. این روش باعث می‌شود که از دیدگاه موتور جستجو، نوشته شما در وردپرس مرتبط‌تر و نزدیک‌تر به موضوع جستجو و کلمه کلیدی انتخابی شما باشد.

    متای توضیحات و عنوان‌ها

    سئو نوشته در وردپرس - انتخاب عنوان و متا توضیحات

    یکی از نکات مهم دیگر برای سئو نوشته در وردپرس، استفاده از متای توضیحات و عنوان مناسب با موضوع جستجوی کاربر در موتور جستجو است. این موضوع نه تنها نکته بسیار مهم در ارتباط کاربر با نوشته شما در وردپرس است بلکه اهمیت بسیاری در رتبه نوشته شما در موتور جستجو دارد.

    اهمیت عنوان

    عنوان نوشته شما اولین چیزی است که کاربران در نتایج جستجو می‌بینند که همین مساله عنوان نوشته در وردپرس را به یک عامل مهم در تصمیم‌گیری کاربر برای کلیک کردن روی عنوان نوشته شما می‌باشد. یک عنوان خوب بایستی مرتبط و متقاعدکننده باشد. طول عنوان بایستی ۵۰ تا ۶۰ کاراکتر باشد و در نتایج جستجوی گوگل به صورت کامل دیده شود. همچنین از کلمه کلیدی نوشته خود در وردپرس برای ارتباط‌دهی کلمه کلیدی و موضوع نوشته استفاده کنید.

    حس نیاز و کنجکاوی ایجاد کنید

    عناوینی که برای سئو نوشته در وردپرس استفاده می‌کنید می‌بایست حس نیاز و کنجاوی را در کاربران بیدار کند. از کلمات محرک یا سوالی برای درگیر کردن ذهن کاربران استفاده کنید. برای مثال «استراتژی‌های ناگفته برای سئو نوشته در وردپرس…».

    متای توضیحات یا متا دسکریپشن: هنر خلاصه‌سازی

    متای توضیحات یا Meta Description، یک توضیحات کوتاه در خصوص نوشته شما در وردپرس است که در موتورهای جستجو در زیر عنوان و نشانی وبسایت شما در نتایج جستجوی کاربران نمایش داده می‌شود. به عبارت دیگر، متای توضیحات نشان‌دهنده مطلبی است که کاربران بایستی با کلیک روی نشانی وبسایت شما انتظارش را داشته باشند.

    با اینکه، موتورهای جستجو مانند گوگل دیگر از متای توضیحات به عنوان یک عامل مهم در رتبه‌بندی کاربران استفاده نمی‌کنند اما یک متای توضیحات تمیز و خوب می‌تواند نرخ کلیک نوشته شما در نتایج جستجو را به شکل قابل توجهی بهبود دهد.

    استفاده از کلمه کلیدی

    از کلمه یا کلمات کلیدی مدنظر خود در هم عنوان و هم متای توضیحات نوشته استفاده کنید البته این کار را به شکلی انجام دهید که حس طبیعی بودن را القا کند. این روش نه تنها باعث بهبود سئو نوشته در وردپرس می‌شود بلکه به کاربران این اطمینان را می‌دهد که محتوای وبسایت شما کاملا مرتبط به موضوع جستجوی آنهاست.

    به محتوای تکرار دقت کنید

    هر صفحه در وبسایت شما می‌بایست یک متای توضیحات و عنوان اختصاصی و غیر تکراری نسبت به سایر صفحات وبسایت شما داشته باشد. محتوای تکراری نه تنها باعث سردرگمی موتورهای جستجو می‌شود بلکه همچنین به تجربه کاربری خوب کاربران از وبسایت شما لطمه وارد خواهد کرد.

    استفاده از توضیحات متا برای بهبود سئو

    استفاده از نشانی بهینه شده

    سئو نوشته در وردپرس - استفاده از نشانی بهینه شده

    پیوندهای یکتا در وردپرس یا Permalinks نقش مهمی در بهبود سئو نوشته در وردپرس دارند. انتخاب یک نشانی مناسب برای نوشته، گام مهمی برای بهبود مشاهده‌پذیری و دردسترس بودن محتوای نوشته شده در وردپرس دارد.

    استفاده از کلمه کلیدی

    از کلمه کلیدی نوشته خود در نشانی نوشته استفاده کنید. این روش باعث می‌شودکه ارتباط محتوای شما برای موتورهای جستجو بیشتر شده و سئو نوشته در وردپرس را بهبود دهد. مطمئن شوید که نشانی طبیعی بوده و طوری نباشد که به اجبار از کلمه کلیدی در نشانی نوشته استفاده کرده‌اید.

    دوری از کلمات ربط و کاراکترهای مخصوص

    از کلمات ربط مانند «را»، «و» و … تا حد امکان در نشانی نوشته خود کمتر استفاده کنید و از کاراکترهای مخصوص استفاده نکنید. این مساله نه تنها باعث کاهش دادن طول نشانی نوشته شما می‌شود بلکه همچنین تمیزتر و واضح‌تر نیز هست. دقت داشته باشید که معمولا موتورهای جستجو کلمات ربط را نایدده می‌گیرند و استفاده نکردن از این نوع عبارات در نشانی نوشته تاثیر منفی روی سئو نوشته در وردپرس نخواهد گذارد.

    استفاده از ویرگول و جداسازها

    وقتیکه می‌خواهید نشانی نوشته خود را انتخاب کنید از – برای جداسازی کلمات به جای _ زیرخط استفاده کنید. موتورهای جستجو از – یا خط فاصله به عنوان یک فاصله استفاده می‌کنند در حالیکه _ زیرخط به عنوان کلمه جداساز تعبیر نمی‌شود. این روش باعث خوانایی بهتر نشانی نوشته و بهبود سئو نوشته در وردپرس خواهد شد.

    با تغییر محتوا، نشانی را نیز تغییر دهید

    در صورتیکه پس از انتشار نوشته، عنوان یا محور نوشته را تغییر داده‌اید، تغییر نشانی نوشته را نیز در نظر داشته باشید. این مساله باعث می‌شود که نشانی نوشته مرتبط با محتوا، کلمات کلیدی نوشته شما باشد.

    کیفیت محتوا

    سئو نوشته در وردپرس - کیفیت محتوا

    یکی از موارد مهم دیگر برای سئو نوشته در وردپرس، کیفیت بالای نوشته است. در ادامه به نکاتی برای تولید محتوای با کیفیت اشاره خواهیم کرد.

    درک نقش محتوای با کیفیت

    محتوای با کیفیت، نقش اساسی در موفقیت استراتژی سئو وبسایت شما دارد. موتورهای جستجو مانند گوگل برای نمایش محتوایی که به دنبال پاسخ‌دهی به نیاز کاربران است و اطلاعات ارزشمندی را ارایه می‌دهد اهمیت بالایی قایل هستند. در نتیجه تولید محتوای با کیفیت امری ضروری در دستیابی و حفظ رتبه بهتر در نتایج جستجوی کاربران است.

    محتوای جامع و عمیق

    گوگل به دنبال محتواهای جامع و عمیق است که تمامی موارد یک موضوع مشخص را پوشش می‌دهند. به دنبال تولید محتوایی باشید که ورای ارایه اطلاعات سطحی است و جنبه‌های مختلف یک موضوع مشخص را پوشش می‌دهد. محتوای طولانی‌تر تولید کنید که قصد آن ارایه محتوایی جامع در خصوص موضوع می‌باشد و تنها به دنبال افزایش تعداد کلمات محتوا نباشید.

    خاص و منحصربه‌فرد بودن

    موتورهای جستجو به دنبال محتوایی خاص و منحصربه‌فرد هستند. از تولید محتوای تکراری که تنها از سایت‌های دیگر کپی شده شدیدا دوری کنید. از تخصص، تجربه و دانش شخصی خودتان برای تولید محتوایی منحصربه‌فرد و یونیک استفاده کنید. محتوای منحصربه‌فرد در نتایج جستجوی گوگل رتبه بالاتری خواهد داشت و از طریق دیگر وبسایت شما را به عنوان یک منبع منحصربه‌فرد و خاص به کاربران خواهد شناخت.

    تگ و فرمت مناسب عناوین

    سئو نوشته در وردپرس - تگ و فرمت مناسب عناوین

    برای رعایت سئو نوشته در وردپرس بایستی به تگ و فرمت مناسب برای عناوین دقت کنید. این مساله نه تنها از نظر دیداری برای کاربران اهمیت بسیاری دارد بلکه نقش بسیار مهمی در امتیاز سئو نوشته با رعایت ساختار نوشته ایفا می‌کند.

    تگ‌های هدر (H1, H2, H3 و …) ساختار سلسله‌مراتبی نوشته شما را نشان می‌دهند. تگ H1 متعلق به عنوان نوشته شماست و تگ‌های بعدی نیز نشان‌دهنده عناوین و زیرعنوان محتوای نوشته شما هستند.

    از کلمه یا کلمات کلیدی نوشته در تگ‌های عناوین استفاده کنید. این مساله نه تنها باعث ارتباط‌دهی بهتر محتوا به همدیگر می‌شود بلکه باعث می‌شود کاربران ایده کلی درباره محتوایی که جلوی روی‌شان قرار دارد داشته باشند.

    از عناوین روشن و توصیفی استفاده کنید که دقیقا بیانگر محتوایی باشد که در ادامه آن می‌آید. شفافیت در عناوین، نقش مهمی در تجربه مثبت کاربری و ارتقای سئو نوشته در وردپرس دارد.

    بهینه‌سازی تصاویر

    سئو نوشته در وردپرس - بهینه‌سازی تصاویر

    استفاده از تصاویر در نوشته، نقش مهمی در بهبود کیفیت سئو نوشته در وردپرس بازی می‌کنند. مهمتر از استفاده از تصاویر در نوشته، استفاده از تصاویر بهینه در نوشته وردپرس است که باعث بهبود کیفیت عملکرد وبسایت، تجربه کاربری و رتبه سئو می‌شود.

    یکی از نکات مهم در بهینه‌سازی تصاویر، کاهش حجم تصویر بدون از دست رفتن کیفیت تصویر است. تصاویر را پیش از بارگذاری در نوشته خود، بهینه‌سازی و فشرده کنید. همچنین سعی کنید از فرمت WebP برای نوع تصاویر مورد استفاده در نوشته استفاده کنید.

    پیش از بارگذاری تصویر در نوشته، نام مناسب، توصیفی و مرتبط با کلمه کلیدی نوشته خود استفاده کنید. این روش نه تنها به موتورهای جستجو کمک می‌کند درک درستی از نوشته شما داشته باشند بلکه باعث بهبود کلی سئو نوشته در وردپرس می‌شود.

    در جایی که امکانش وجود دارد از قابلیت لود تنبل یا Lazy Load برای تصاویر وبسایت خود استفاده کنید تا سرعت لود صفحه شما بهینه باشد. اینکار باعث می‌شود که تا زمانی که کاربران به بخشی از صفحه که تصویر در آن وجود دارد نرسیده باشند، تصویر لود نخواهد شد. با استفاده از این روش، زمان لود اولیه صفحه کاهش پیدا خواهد کرد.

    لینک‌سازی داخلی و لینک‌سازی بیرونی

    سئو نوشته در وردپرس - لینک‌سازی داخلی و لینک‌سازی خارجی

    لینک‌سازی در نوشته‌های وردپرس نقش مهمی در نمره سئو وبسایت و تجربه بهتر کاربر از مرور وبسایت شما دارد. استراتژی‌های صحیح لینک‌سازی داخلی و لینک‌سازی بیرونی باعث بهتر دیده شدن تمامی نوشته‌های روی وبسایت شما خواهد شد.

    با استفاده از لینک‌سازی داخلی، بین نوشته‌ها و صفحات وبسایت خود ارتباط درونی ایجاد خواهید کرد. با اینکار نه تنها مرور در وبسایت شما و بین نوشته‌های مختلف آسان‌تر خواهد بلکه ارتباط بین مطالب نیز به خوبی برقرار خواهد شد.

    در لینک‌سازی بیرونی، محتوای وبسایت شما به یک محتوا در خارج از وبسایت شما مرتبط خواهد شد. در حالیکه یک مقداری اینکار عجیب به نظر می‌رسد اما در نهایت اینکار باعث ارتقای نمره سئو وبسایت شما خواهد شد.