دسته: مبانی سئو

جدیدترین مقالات درباره مبانی سئو و اصول اولیه بهینه سازی و سئو و طراحی وبسایت وردپرس و …

  • نکات کلیدی برای بهبود سئو وردپرس و افزایش بازدید

    نکات کلیدی برای بهبود سئو وردپرس و افزایش بازدید

    بهبود سئو وردپرس برای موتورهای جستجو اولین عامل در دریافت بازدیدکننده و در نتیجه بهبود حضور آنلاین شماست. وردپرس به عنوان محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا، ابزارها و افزونه‌های زیادی برای بهبود سئو وردپرس به شما ارایه می‌کند. تمامی این ابزارها به شما کمک خواهند کرد که عناوین، توضیحات، تصاویر، سرعت و … وبسایت خود را در حالت ایده‌آل حفظ کنید.

    در ادامه به موارد مهمی که جدای از ابزاری که برای سئو وردپرس خود استفاده می‌کنید، توجه داشته باشید خواهیم پرداخت.

    تگ عنوان

    تگ عنوان نقش کلیدی در سئو وردپرس بازی می‌کند؛ عنوان نوشته یا صفحه دقیقا عبارتی است که در نتایج جستجو و به صورت کلیک‌شدنی ظاهر می‌شود. این نوع تگ، در واقع یک توضیح کوتاه و دقیق از صفحه‌ای است که کاربر با کلیک روی آن انتظارش را می‌کشد.

    چرا Minification برای سئو وبسایت اهمیت دارد؟

    در وردپرس، تگ عنوان بر اساس عنوان صفحه یا نوشته ایجاد می‌شود اما می‌توان تگ عنوان را با کمک افزونه‌های سئو مانند رنک مث یا یوست تغییر داد.

    موتورهای جستجو مانند گوگل، تگ عنوان یا به عنوان یکی از عوامل اصلی برای تعیین ارتباط یک صفحه با جستجوی کاربر می‌دانند. یک عنوان مناسب و مرتبط که از کلمات کلیدی خوبی نیز بهره برده باشد می‌تواند به بهبود مشاهده‌پذیری صفحه در نتایج جستجو و در نتیجه بهبود سئو وردپرس کمک کند.

    تگ توضیحات

    تگ توضیحات که به عنوان توضیحات متا نیز شناخته می‌شود، عنصری مهم در سئو وردپرس محسوب می‌شود چرا که توضیح کوتاهی از محتویات صفحه ارایه می‌دهد. اگرچه که تگ توضیحات تاثیر مستقیمی بر رتبه وبسایت ندارد اما نقش مهمی در ترغیب کاربر به کلیک روی نشانی وبسایت در بین نتایج جستجو دارد. در وردپرس، با کمک افزونه‌های سئو می‌توان تگ توضیحات را ویرایش کرد.

    توجه ویژه به تگ توضیحات در بحث سئو وردپرس می‌تواند به بهبود جایگاه وبسایت در نتایج جستجو و در نتیجه دریافت بازدیدکننده بیشتر از این طریق کمک زیادی کند.

    کلمه کلیدی اصلی

    کلمه کلیدی اصلی یک نوشته، مهمترین عامل برای درک محتوا و ارتباط یک صفحه از نظر موتورهای جستجو محسوب می‌شود. در وردپرس، کلمه کلیدی اصلی بیانگر موضوع اصلی یک نوشته است و در واقع با تگ عنوان، تگ توضیحات، تیترها و محتوای صفحه ارتباط مستقیمی دارد.

    چهار نکته طلایی برای افزایش بازدید سایت

    با بهینه‌سازی محتوای یک نوشته با توجه به کلمه کلیدی اصلی، نویسنده به موتورهای جستجو می‌گوید که نوشته در چه خصوص است. موتورهای جستجو مانند گوگل وضعیت کلمه کلیدی اصلی و استفاده از آن در نوشته را با دقت تحلیل می‌کنند تا تصمیم بگیرند که تا چه اندازه با متن جستجوی کاربر مرتبط هستند. از این رو انتخاب کلمه کلیدی اصلی تاثیر مستقیمی روی سئو وردپرس و دریافت بازدیدکننده بیشتر دارد.

    نام و متن جایگزین تصاویر

    توجه به نام تصویر و خصوصیت alt تصویر (متن جایگزین تصویر) هم به جهت رعایت استانداردهای دسترس‌پذیری و هم سئو وردپرس اهمیت زیادی دارد. خصوصیت alt که کوتاه شده عبارت Alternative Text است، توضیحات متنی برای تصاویر هستند که این امکان را برای کاربران کم‌بینا ایجاد می‌کند تا محتوای تصاویر را به کمک صفحه‌خوان‌ها درک کنند. علاوه بر این موضوع، متن جایگزین تصاویر نقش مهمی در سئو وردپرس دارد چرا که به موتورهای جستجو اطلاعات ارزشمندی در خصوص محتوای تصاویر ارایه می‌دهد.

    همچنین، استفاده از نام مناسب برای فایل تصویر با عباراتی توصیفی و با کمک کلمه کلیدی نوشته می‌تواند کیفیت نوشته و سئو وردپرس را بهبود دهد. زمانیکه موتورهای جستجو درون صفحات می‌خزند، عوامل زیادی را مورد بررسی قرار می‌دهند که یکی از این عوامل نام فایل است تا مطمئن شوند که محتوا با عبارت مورد جستجوی کاربر مرتبط باشد.

    سئو وردپرس با لینک‌سازی درونی

    لینک سازی درونی نقش مهمی در سئو وردپرس دارد. با کمک لینک سازی درونی یا Internal Linking صفحات و نوشته‌های مختلف درون یک وبسایت به یکدیگر لینک می‌شوند. با لینک‌سازی هدفمند بین نوشته‌ها و صفحات مختلف، می‌توانید به کاربران کمک کنید که اطلاعات بیشتر و مرتبط‌تری برای موضوع مورد نظر خود داشته باشند.

    سرعت صفحه

    سرعت لود صفحه عامل اساسی برای سئو وردپرس است که تاثیر مستقیمی بر تجربه کاربری، رتبه وبسایت در نتایج جستجو و پرفرمنس کلی وبسایت دارد. از طرفی کاربران انتظار یک وبسایت سریع را دارند و از طریق دیگر موتورهای جستجو مانند گوگل از امتیاز سرعت لود صفحه به عنوان یک عامل اصلی برای رتبه‌بندی صفحات در نتایج جستجوی خود استفاده می‌کنند.

    در وردپرس، ابزارهای متنوع و مختلفی برای بهبود سرعت لود صفحات وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید؛ از جمله افزونه لایت اسپید و راکت.

  • چهار نکته طلایی برای افزایش بازدید سایت

    چهار نکته طلایی برای افزایش بازدید سایت

    جدا از نوع کسب‌وکار و وبسایت شما، افزایش بازدید سایت معمولا اولین هدف یا اساسی‌ترین هدف برای رشد و تاثیرگذاری است. در ادامه چهار نکته طلایی معرفی خواهد شد که با دنبال کردن آنها می‌توانید بیشتر و بهتر دیده شوید، بیشتر با مخاطبین خود تعامل داشته باشید و در نهایت منجربه افزایش بازدید سایت شما شود.

    طبق مطالعات صورت گرفته، تنها ۲۵% از کل وبسایت ها بیش از ۵۰۰۰ بازدیدکننده یکتا دارند که بدین معناست که در اینترنت ۷۵% ترافیک بالقوه وجود دارد.

    افزایش بازدید سایت با درک مخاطبین

    درک مخاطب، سنگ بنای هرکاری است که شما برای موفقیت وبسایت تان بدان نیازمندید. شناخت مخاطبین و ساخت محتوایی که برای آنها مناسب باشد، سنگ بنای یک وبسایت خوب است که در نهایت منجربه افزایش بازدید سایت خواهد شد.

    مخاطبین خود را نمی شناسید؟ رفتار درستی در مواجهه با آنها ندارید؟ محتوایی که برای آنها جذاب است نمی سازید؟ پس سراغ نکات طلایی بعدی نروید و البته پول خود را برای تبلیغات هدر ندهید.

    سئو چیست و چگونه می‌توان از این طریق ترافیک بیشتری داشت؟

    برای شناخت مخاطب خود بایستی همواره آزمایش کنید و بیاموزید (مانند هر چیز دیگری در کسب و کارهای دیجیتال). روش های مختلف را امتحان کنید، نوشتار و نگارش‌های متفاوتی را بیازمایید، نوع دیگری از مقاله را منتشر کنید، تصویرسازی کنید، ساختارهای مقاله و استایل متفاوتی برای وبسایت خود استفاده کنید و در نهایت بررسی کنید که چه روشی در وبسایت های رقیبتان جواب داده و تلاش کنید که همان کار را به شکلی بهتر انجام دهید (محتوای آنها را کپی نکنید، که اینکار از نظر اخلاقی و البته از نظر گوگل پسندیده نیست).

    راه‌های مختلف و متنوعی برای آزمایش و تست مخاطب وبسایت وجود دارد. می‌توانید ترافیک هر مقاله را با دقت بررسی کنید، مدت زمانی که هر کاربر در مقالات مختلف سپری می‌کند را با دقت و در طول زمان تحلیل کنید تا به یک جمع‌بندی دقیق و هدفمند برسید.

    افزایش بازدید سایت با بازاریابی ایمیلی

    ارسال ایمیل همیشه روش خوبی برای حفظ و ایجاد تعامل با مخاطبین و در نتیجه افزایش بازدید سایت بوده است. اگر به شکل مداوم محتوایی را ایجاد می کنید، بسیاری از کاربران ترجیح می دهند از طریق خبرنامه هفتگی با شما در تعامل باشند، و این مساله می تواند یکی از موثرترین روشها برای افزایش بازدید سایت تان باشد.

    به خاطر داشته باشید که اگر من مشترک دریافت محتوای شما هستم، در واقع قرار است که شما محتوایی باارزش را به من تحویل دهید. اگر میخواهید از ترافیک وبسایت‌تان با استفاده از ایمیل پول در بیاورید، مطمئن شوید که فقط تبلیغ نمی‌فرستید و یک محتوای ارزشمند در اختیار کاربران خود قرار می‌دهید..

    نکات مهم برای سئو نوشته در وردپرس

    البته خیلی زیاده روی نکنید – یک خبرنامه ماهانه شروع خوبی می‌تواند باشد و به شما اجازه تست کاربران را می دهد. خبرنامه روزانه می تواند پر ریسک باشد مخصوصا در صورتیکه محتوای زیادی نداشته باشید یا واقعا موضوع جدیدی را مطرح نمی‌کنید.

    افزایش بازدید سایت با کمک شبکه‌های اجتماعی

    به خاطر داشته باشید که انتشار محتوای درجه یک و امید به اینکه کاربران شما را کشف کنند متاسفانه همیشه جواب نخواهد داد و منجربه افزایش بازدید سایت نمی‌شود. اینجاست که ابزاری به نام شبکه‌های اجتماعی می‌توانند به شما کمک کنند.

    وقتیکه حساب کاربری در شبکه اجتماعی ایجاد کردید، محتوای جدید را به اشتراک بگذارید. اگر محتوای جالبی به اشتراک می گذارید خیلی طولی نمی کشد که کاربران نسبت به آن واکنش مثبت نشان می‌دهند و افزایش بازدید سایت به کمک شبکه‌های اجتماعی رخ می‌دهد.

    با این همه، در این مسیر آزمون و خطا را فراموش نکنید. چشمتان به رقبایتان باشد و تحقیق و بررسی کنید.

    بهینه‌سازی محتوا برای افزایش بازدید سایت

    اگر به دنبال ترافیک و بازدید کننده طبیعی هستید بایستی وبسایت و محتوای خود را بهینه سازی کنید.

    روش‌های مختلفی برای انجام اینکار وجود دارد:

    • سئو داخلی

      • سئو داخلی یا on-page SEO، اشاره به تکنیک‌های برای بهینه‌سازی وبسایت دارد که منجربه افزایش بازدید سایت و دریافت رتبه بالاتر در نتایج جستجوی گوگل می‌شود. برخی از عناصر کلیدی سئو داخلی عبارتند از: بهینه‌سازی کلمه کلیدی، کیفیت محتوا، ساختار مناسب وبسایت، سرعت خوب وبسایت، موبایل فرندلی بودن صفحات، لینک‌دهی داخلی و استفاده از تگ‌های متا.
    • سئو بیرونی

      سئو بیرونی یا off-page SEO، اشاره به استراتژی‌های در خارج از وبسایت برای بهبود رتبه وبسایت در نتایج جستجو و در نتیجه افزایش بازدید سایت دارد. عناصرکلیدی سئو بیرونی عبارتند از: لینک‌سازی، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، استراتژی سئو محلی، برندسازی و …

    تفاوت برچسب و دسته‌بندی در وردپرس – بهترین روش برای سئو

    ترافیک وبسایت شما، جریان خون در کالبد وبسایت‌تان محسوب می شود. ترافیک خوب منجربه فروش خوب خواهد شد. نکات گفته شده در این آموزش را با دقت دنبال کنید تا افزایش بازدید سایت خود را تجربه کنید و در این مسیر استفاده از ابزارهایی رایگان مانند گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس را فراموش نکنید..

  • سئو چیست و چگونه می‌توان از این طریق ترافیک بیشتری داشت؟

    سئو چیست

    سئو مخفف بهینه سازی موتور جستجو یا search engine optimization است. علاوه بر معرفی برند، سئو، روشی برای افزایش کیفیت و کمیت ترافیک وبسایت محسوب می شود.

    سئو درباره چیزی است که مردم به صورت آنلاین به دنبال آن هستند، پرسش هایی که به دنبال پاسخی برای آن هستند، کلماتی که کاربران از آن استفاده می کنند و نوع محتوایی که قصد استفاده از آن را دارند. اگر پاسخ این پرسش ها را بدانید، می توانید افراد را به وبسایت خود بکشانید.

    اصول موتورهای جستجو

    موتورهای جستجو ماشین های پاسخ هستند. این ماشین ها میلیاردها تکه محتوا را جمع آوری کرده و هزاران عامل را در نظر می گیرند تا تعیین کنند که چه پاسخی برای چه عنوان جستجویی مناسب است. موتورهای جستجو تمام اینکارها را با کشف و دسته بندی تمام محتوای در دسترس بر روی اینترنت (صفحات وب، پی دی اف، تصاویر، ویدیو و …) از طریق روندی که «خزیدن و شاخص گذاری» نامیده میشود انجام می دهند.

    چه نتیجه جستجویی ارگانیک محسوب می شود؟

    نتایج جستجوی ارگانیک، نتایجی هستند که بر اساس نتیجه جستجوی طبیعی کاربران به دست آمده است و نه تبلیغات گوگل ادز که در قبال دریافت وجه صورت میگیرد. تشخیص تفاوت نتایج جستجوی حاصل از تبلیغات در مقابل نتایج ارگانیک با وجود برچسب Ad در کنار عنوان نتیجه کاری آسان است.
    امروزه صفحات نتایج موتور جستجو که SERP خوانده می شود پر از نتایج ارگانیک و تبلیغاتی است. برخی از این نتایج شامل جعبه های پاسخ هستند؛ مانند اسلایدر تصاویر، پاسخ های خلاصه و همگی ویژگی های جدید SERP هستند و توانسته اند توجه کاربران را به خود جلب کنند.

    ۱۱ نکته درباره بهبود سئو مطالب

    به عنوان مثال اگر عبارت «وضعیت هوای رشت» را در گوگل بجویید با یک جعبه پیش‌بینی هوا مواجه می شوید که وضعیت هوای این شهر را در روز جاری و روزهای آتی به شما نشان می دهد. و اگر عبارت «رستوران های اصفهان» را در گوگل جستجو کنید با جعبه پاسخی مواجه می شوید که در قسمت بالایی مکان رستوران ها بر روی نقشه و در بخش پایینی جزییات تماس آنها را خواهید دید.

    به خاطر داشته باشید که موتورهای جستجو از تبلیغات پول درمی آورند. هدف آنها حل بهتر عبارات جستجو است تا جویندگان را حفظ کرده و بیشتر در SERP حفظ کنند.
    برخی از ویژگی های SERP در گوگل ارگانیک هستند و تحت تاثیر SEO می باشند.

    چرا سئو SEO مهم است؟

    در حالیکه تبلیغات، شبکه های اجتماعی و دیگر سکوهای آنلاین می توانند ترافیک را برای وبسایت تان به ارمغان بیاورند، اغلب ترافیک آنلاین از سمت موتورهای جستجو ایجاد می شود.

    نتایج جستجوی ارگانیک کلیک های بیشتری را دریافت می کند. برای مثال طبق آمار منتشره توسط moz.com تنها ۲.۸ درصد از افراد بر روی تبلیغات کلیک می کنند.
    سئو SEO تنها کانال بازاریابی آنلاین است که در صورتیکه به درستی مدیریت شود می تواند بسیار سودده باشد. اگر محتوای مناسب و درخور توجهی با کلمات کلیدی درست ایجاد کنید می توانید ترافیک تان را روزبه‌روز بیشتر کنید؛ درحالیکه تبلیغات نیاز به تامین سرمایه دارد.
    بهینه سازی وبسایت می تواند اطلاعات بهتری را به موتورهای جستجو ارایه کند تا از این طریق محتوای شما به درستی شاخص گذاری شده و به شکل بهتری در نتایج جستجو نشان داده شود.

    بسته به پهنای باند شما، درخواست یادگیری، و پیچیدگی وبسایت تان، میتوانید یک سری کارهای سئو را خودتان انجام دهید. یا اینکه ممکن است به این نتیجه برسید که به کمک یک حرفه ای احتیاج دارید.

    موتورهای جستجو اهداف مشترکی را در صنعت سئو ایفا می کنند. هدف موتورهای جستجو کمک به شماست. در واقع گوگل راهنمای شروع کار بهینه سازی برای موتور جستجو هم دارد. گوگل به وبمسترها و سئوکارها از طریق فروم کمک وبمستر یاری می رساند. درحالیکه این راهنماها از موتورجستجویی به موتورجستجوی دیگر متفاوت است، قواعد اصلی یکسان هستند: سر موتور جستجو کلاه نگذارید.

    راهنمای وبمستر گوگل

    قواعد اصلی:

    • صفحات وب را برای کاربرانتان بسازید نه موتورهای جستجو
    • کاربرانتان را فریب ندهید
    • از فریب هایی که قصد بهبود رتبه بندی در موتور جستجو را دارد دوری جویید
    • به این فکر کنید که چه چیزی وبسایت شما را منحصر به فرد، باارزش کرده و باعث حضور دوباره کاربر می شود

    مواردی که بایستی از آن دوری کنید:

    • تولید خودکار محتوا
    • همکاری در مهندسی لینک
    • ساخت صفحات بدون محتوای اصلی یا اندک (یعنی کپی کاری محتوا از اینطرف و آنطرف)
    • Cloaking – روش نماش محتوای متفاوت به موتور جستجو نسبت به کاربر
    • متن و پیوندهای مخفی
    • صفحات مدخل – صفحاتی که برای جستجوهای به خصوصی ساخته می شوند تا ترافیک وبسایت تان را افزایش دهند

    راهنمای وبسمتر شدن

    قواعد اصلی:

    • ارایه محتوای درگیرکننده، عمیق، شفاف و قابل درک برای وبسایت تان
    • عنوان را شفاف و مرتبط نگاه دارید
    • با لینک ها به عنوان نشانه ای از محبوبیت رفتار شود
    • نفوذ اجتماعی و به اشتراک گذاری اجتماعی نشانه های مثبتی هستند و می توانند در بلندمدت بر رتبه وبسایت شما تاثیر گذارند
    • سرعت صفحات مهم است، علاوه بر این در تجربه مثبت کاربر نقش مهمی ایفا می کند
    • از خصوصیت Alt تصاویر بهره جویید و تصاویرتان را توصیف کنید تا موتورهای جستجو محتوا را بهتر درک کنند.

    مواردی که بایستی از آن دوری کنید:

    • محتوای طولانی، صفحاتی که اغلب تبلیغ نمایش می دهند یا پیوندهای تبلیغاتی یا باعث تغییر مسیر کاربر به وبسایتی دیگر می شوند اغلب رتبه خوبی نخواهند داشت.
    • تکنیک های ناسالم لینک گذاری که هدفش افزایش تعداد پیوندهای درونی است می تواند منجربه خروج از ایندکس گذاری وبسایت تان شود.
    • از ساختار تمیز، موجز و کلمه کلیدی اختصاصی URL اطمینان یابید. پارامترهای پویا می تواند باعث کثیف شدن URLهای شما شده و باعث ایجاد مساله محتوای تکراری شود.
    • URLهای خود را توصیفی، کوتاه، غنی از کلمات کلیدی سازید و از کاراکترهای غیرحرفی بپرهیزید.
    • محتوای خود را از لینک های جاوااسکریپت، فلش و … عاری کنید.
    • محتوای تکراری
    • Cloaking – روش نمایش محتوای متفاوت به موتورهای جستجو