چهار نکته طلایی برای افزایش بازدید سایت
جدا از نوع کسبوکار و وبسایت شما، افزایش بازدید سایت معمولا اولین هدف یا اساسیترین هدف برای رشد و تاثیرگذاری است. در ادامه چهار نکته طلایی معرفی خواهد شد که با دنبال کردن آنها میتوانید بیشتر و بهتر دیده شوید، بیشتر با مخاطبین خود تعامل داشته باشید و در نهایت منجربه افزایش بازدید سایت شما شود.
طبق مطالعات صورت گرفته، تنها 25% از کل وبسایت ها بیش از 5000 بازدیدکننده یکتا دارند که بدین معناست که در اینترنت 75% ترافیک بالقوه وجود دارد.
افزایش بازدید سایت با درک مخاطبین
درک مخاطب، سنگ بنای هرکاری است که شما برای موفقیت وبسایت تان بدان نیازمندید. شناخت مخاطبین و ساخت محتوایی که برای آنها مناسب باشد، سنگ بنای یک وبسایت خوب است که در نهایت منجربه افزایش بازدید سایت خواهد شد.
مخاطبین خود را نمی شناسید؟ رفتار درستی در مواجهه با آنها ندارید؟ محتوایی که برای آنها جذاب است نمی سازید؟ پس سراغ نکات طلایی بعدی نروید و البته پول خود را برای تبلیغات هدر ندهید.
برای شناخت مخاطب خود بایستی همواره آزمایش کنید و بیاموزید (مانند هر چیز دیگری در کسب و کارهای دیجیتال). روش های مختلف را امتحان کنید، نوشتار و نگارشهای متفاوتی را بیازمایید، نوع دیگری از مقاله را منتشر کنید، تصویرسازی کنید، ساختارهای مقاله و استایل متفاوتی برای وبسایت خود استفاده کنید و در نهایت بررسی کنید که چه روشی در وبسایت های رقیبتان جواب داده و تلاش کنید که همان کار را به شکلی بهتر انجام دهید (محتوای آنها را کپی نکنید، که اینکار از نظر اخلاقی و البته از نظر گوگل پسندیده نیست).
راههای مختلف و متنوعی برای آزمایش و تست مخاطب وبسایت وجود دارد. میتوانید ترافیک هر مقاله را با دقت بررسی کنید، مدت زمانی که هر کاربر در مقالات مختلف سپری میکند را با دقت و در طول زمان تحلیل کنید تا به یک جمعبندی دقیق و هدفمند برسید.
افزایش بازدید سایت با بازاریابی ایمیلی
ارسال ایمیل همیشه روش خوبی برای حفظ و ایجاد تعامل با مخاطبین و در نتیجه افزایش بازدید سایت بوده است. اگر به شکل مداوم محتوایی را ایجاد می کنید، بسیاری از کاربران ترجیح می دهند از طریق خبرنامه هفتگی با شما در تعامل باشند، و این مساله می تواند یکی از موثرترین روشها برای افزایش بازدید سایت تان باشد.
به خاطر داشته باشید که اگر من مشترک دریافت محتوای شما هستم، در واقع قرار است که شما محتوایی باارزش را به من تحویل دهید. اگر میخواهید از ترافیک وبسایتتان با استفاده از ایمیل پول در بیاورید، مطمئن شوید که فقط تبلیغ نمیفرستید و یک محتوای ارزشمند در اختیار کاربران خود قرار میدهید..
البته خیلی زیاده روی نکنید – یک خبرنامه ماهانه شروع خوبی میتواند باشد و به شما اجازه تست کاربران را می دهد. خبرنامه روزانه می تواند پر ریسک باشد مخصوصا در صورتیکه محتوای زیادی نداشته باشید یا واقعا موضوع جدیدی را مطرح نمیکنید.
افزایش بازدید سایت با کمک شبکههای اجتماعی
به خاطر داشته باشید که انتشار محتوای درجه یک و امید به اینکه کاربران شما را کشف کنند متاسفانه همیشه جواب نخواهد داد و منجربه افزایش بازدید سایت نمیشود. اینجاست که ابزاری به نام شبکههای اجتماعی میتوانند به شما کمک کنند.
وقتیکه حساب کاربری در شبکه اجتماعی ایجاد کردید، محتوای جدید را به اشتراک بگذارید. اگر محتوای جالبی به اشتراک می گذارید خیلی طولی نمی کشد که کاربران نسبت به آن واکنش مثبت نشان میدهند و افزایش بازدید سایت به کمک شبکههای اجتماعی رخ میدهد.
با این همه، در این مسیر آزمون و خطا را فراموش نکنید. چشمتان به رقبایتان باشد و تحقیق و بررسی کنید.
بهینهسازی محتوا برای افزایش بازدید سایت
اگر به دنبال ترافیک و بازدید کننده طبیعی هستید بایستی وبسایت و محتوای خود را بهینه سازی کنید.
روشهای مختلفی برای انجام اینکار وجود دارد:
سئو داخلی
- سئو داخلی یا on-page SEO، اشاره به تکنیکهای برای بهینهسازی وبسایت دارد که منجربه افزایش بازدید سایت و دریافت رتبه بالاتر در نتایج جستجوی گوگل میشود. برخی از عناصر کلیدی سئو داخلی عبارتند از: بهینهسازی کلمه کلیدی، کیفیت محتوا، ساختار مناسب وبسایت، سرعت خوب وبسایت، موبایل فرندلی بودن صفحات، لینکدهی داخلی و استفاده از تگهای متا.
سئو بیرونی
سئو بیرونی یا off-page SEO، اشاره به استراتژیهای در خارج از وبسایت برای بهبود رتبه وبسایت در نتایج جستجو و در نتیجه افزایش بازدید سایت دارد. عناصرکلیدی سئو بیرونی عبارتند از: لینکسازی، بازاریابی شبکههای اجتماعی، استراتژی سئو محلی، برندسازی و …
ترافیک وبسایت شما، جریان خون در کالبد وبسایتتان محسوب می شود. ترافیک خوب منجربه فروش خوب خواهد شد. نکات گفته شده در این آموزش را با دقت دنبال کنید تا افزایش بازدید سایت خود را تجربه کنید و در این مسیر استفاده از ابزارهایی رایگان مانند گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس را فراموش نکنید..
0 / 5. 0
دیدگاهتان را بنویسید